FOLLOW US: facebook twitter

Ένα νέο ιδιωτικό Πολυιατρείο η «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας» ήρθε για να καλύψει το κενό με ειδικότητες που έλειπαν

Ημερομηνία: 05-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Υγεία
Ιατρικές λύσεις, δίπλα μας!

Ένα πρότυπο, ιδιωτικό Πολυιατρείο, η «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας» λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό, στην καρδιά του Πύργου, δίπλα στην κεντρική πλατεία, στην συμβολή των οδών Διάκου 16 και Κοραή, με ένα φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων που κατά βάση απουσίαζαν από την περιοχή, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κενό στο χώρο της υγείας. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος για την απόφαση ίδρυσης της «Ιατρικής Μέριμνας Δυτικής Ελλάδας» από τον Πέτρο Κων. Σπίνο- Χειρουργό́ Οδοντίατρο DDS – MSc με κλινική ειδίκευση στην Οδοντοφατνιακη Χειρουργική, Χειρουργική Εμφυτεύματολογια και Ακτινολογία- που θέλησε να στηρίξει τον τόπο του, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου επιλογές και εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες του από έμπειρους γιατρούς.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

«Η απόφαση ίδρυσης της «Ιατρικής Μέριμνας Δυτικής Ελλάδας» προέκυψε από την υγειονομική ανάγκη που υπήρχε στον τόπο μας λόγω έλλειψης αρκετών ιατρικών ειδικοτήτων. Πολλές ειδικότητες που στελεχώνουν το Πολυιατρείο, απουσιάζουν από την ευρύτερη περιοχή ή τουλάχιστον υπάρχουν λίγοι συνάδελφοι που τις υπηρετούν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι συντοπίτες μας να πρέπει να μετακινηθούν ακόμα και για πολύ απλές ιατρικές υπηρεσίες με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία, χρόνο και κόστος. Είμαι βέβαιος ότι η δημιουργική συνεργασία των ιατρών της περιοχής με τους ιατρούς του Πολυιατρείου θα καλύψει βασικές υγειονομικές ανάγκες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και θα προσφέρει ασφάλεια σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» επισήμανε ο ιδρυτής και Γεν. Διευθυντής κ. Σπίνος.

Στο πολυιατρείο «MediCare» οι Ηλείοι θα μπορούν να βρουν ειδικότητες, όπως Ογκολόγο, Αγγειοχειρουργό, Χειρουργό Μαστού, Πλαστικό Χειρουργό, Γενικό Χειρουργό, με τη λίστα αυτή διαρκώς να εμπλουτίζεται προσφέροντας λύσεις σε ιατρικά θέματα και κυρίως, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις εκτός Νομού. Σημειώνεται ότι στην «Ιατρική Μέριμνα» θα γίνεται εξέταση, διάγνωση αλλά και μικρές επεμβάσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "I ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ"

Ο Δρ Νικόλαος Πατέλης MD, MSc, PhD είναι Αγγειοχειρουργός,  Αν. Διευθυντής της Γ’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και συνεργάτης του Ιατρικού Ψυχικού.  Είναι ειδικευμένος τόσο στις ανοικτές όσο και στις ενδαγγειακές μεθόδους. Επίσης έχει λάβει εκπαίδευση στην χειρουργική καρδιάς στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» και στην χειρουργική θώρακος στο ΓΝΝΘ «Σωτηρία». Κατά την διάρκεια της ειδίκευσής του έλαβε υποτροφία από την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία κατόπιν εξετάσεων με την οποία εκπαιδεύθηκε στην προχωρημένη αορτική ενδαγγειακή χειρουργική στο νοσοκομείο SaintGeorge (Λονδίνο). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στις Ενδαγγειακές Τεχνικές και είναι πιστοποιημένος στην διενέργεια αγγειακών υπερήχων. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από τριετή έρευνα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Ο Δρ Ιωάννης Γ. Χαβελές MD, MSc, PhD είναι Χειρουργός μαστού – Μαστολόγος με μετεκπαιδεύση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χρίστηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών το 2012.Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση στον επεμβατικό υπέρηχο μαστού και πιστοποιήθηκε κατόπιν εξετάσεων στο Bristol, Μεγάλη Βρετανία, το 2016. Προσφέρει πλήρη γκάμα πρόληψης, διάγνωσης, αντιμετώπισης και παρακολούθησης κάθε καλοήθους και κακοήθους παθολογίας του μαστού. Στον Πύργο θα προσφέρεται υπερηχογραφικά κατευθυνόμενη βιοψία για σίγουρη διάγνωση σε οποιοδήποτε ψηλαφητό ή μη ψηλαφητό εύρημα στον μαστό. Χειρουργικά προσφέρεται όλο το φάσμα της σύγχρονης ογκοπλαστικής χειρουργικής μαστού, πάντα με σεβασμό στο κοσμητικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται, κοσμήματα και κείμενο που λέει "20 1 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ"

Η ιατρός κ. Πηνελόπη Παπαδοπούλου είναι ειδικός  Πλαστικός χειρουργός. Εκτός των επεμβάσεων επανορθωτικής χειρουργικής , έχει ασχοληθεί και με τις μη επεμβατικές θεραπείες για λύση προβλημάτων προσώπου και σώματος με πολύχρονη εμπειρία στη χρήση των laser (αποτρίχωσης , αντιγήρανσης, χειρουργικών laser κτλ.) καθώς και στην εφαρμογή ενέσιμων υλικών, όπου υπάρχει συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες θεραπείες. Στο ιατρείο της Ιατρικής Μέριμνας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιείται διάγνωση και αντιμετώπιση βλαβών δέρματος , όπως σπίλοι – «ελιές», επιθηλιώματα, κύστεις , λιπώματα, ουλές κτλ. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε σωστά για την αντιμετώπιση (χειρουργική ή μη επεμβατική) αισθητικών προβλημάτων καθώς και για μη επεμβατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση  ρυτίδων, χαλάρωσης και θεραπείες αντιγήρανσης .

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ο Δρ Χρήστος Στράτης MD, MSc, PhD είναι  Γενικός Χειρουργός με εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική – Αννόβερο (Λαπαροσκοπικές επεμβάσεις χολοκυστεκτομής, αποκατάστασης κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, σκωληκοειδεκτομής, αντιμετώπισης διαφραγματοκήλης και παλινδρόμησης, αντιμετώπιση παθήσεων των επινεφριδίων) , στη Χειρουργική Παχέος εντέρου και Παθήσεων του Ορθοπρωκτικού Σωλήνα-Λονδίνο(Αιμορροϊδες Ραγάδες, Περιεδρικά συρίγγια και αποστήματα με χρήση Laser) και στη Λαπαροσκοπική αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων (αφαίρεση κύστεων ωοθήκης, ινομυωματεκτομές, αντιμετώπιση εξωμητρίου κυήσεως, υστερεκτομές). Είναι κάτοχος του Msc in Hepato-Pancreato-BiliarySurgery το οποίο αποτελεί ειδίκευση στη χειρουργική του ήπατος, χοληφόρων και παγκρέατος. Ταυτόχροναείναικάτοχοςενόςδεύτερουδιπλώματοςτου European University Diploma Hepatic, Pancreatic and Biliary Cancers, Paul BrousseHospital,University Paris. Το 2012 ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών.

Γιώργος Χατζημαρκάκης - Our Medical staff - OLYMPION CLINIC

Ο Ιατρός κ. Γιώργος Ε. Χατζημαρκάκης είναι ειδικός Ορθοπαιδικός Χειρουργός &Τραυματιολόγος με εξειδίκευση στη Διαδερμική Τεχνική Ελάχιστης Επεμβατικότητας Παραμορφώσεων Άκρου Ποδός (Κότσι). Είναι αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών (Οστεοπόρωση). Έχει λάβει υποτροφία της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοπαιδικής Χειρουργικής &Τραυματιολογίας με αντικείμενο τη Μικροχειρουργική και τη Χειρουργική Άκρας Χειρός. Έχει μετεκπαιδευθεί στο LewishamUniversityHospital του Λονδίνου (UK) στην Επανορθωτική Χειρουργική-Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος. Κύριο αντικείμενο ενασχόλησης του είναι οι Τεχνικές Ελάχιστης Επεμβατικότητας Παραμορφώσεων  Άκρου ποδός-Κότσι (Διαδερμικά),  Αρθροπλαστικής Ισχίου,  Αρθροπλαστικής Γόνατος, Μικροχειρουργική Άκρας Χειρός, Ενδαρθρικές Εγχύσεις, Αθληιατρική και Παιδο-Ορθοπαιδική.


Σχόλιο για "Ένα νέο ιδιωτικό Πολυιατρείο η «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας» ήρθε για να καλύψει το κενό με ειδικότητες που έλειπαν"

  1. Ο/Η Μιλτος Ξενοπαναγος λέει:

    Πετρο μου φιλαρακι μου..
    Σου ευχομε τα καλυτερα σε εσενα και ολους τους συνεργατες σου
    Γιατι τα αξιζεις…αξιζεται‼‼‼‼‼‼‼‼‼

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος