FOLLOW US: facebook twitter

Έμπρακτη στήριξη στο λαογραφικό Μουσείο Αγίας Μαύρας από τον δήμαρχο Πηνειού, Ανδρέα Μαρίνο

Ημερομηνία: 13-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την αμέριστη στήριξη του δήμου Πηνειού στο λαογραφικό μουσείο Αγίας Μαύρας εξέφρασε χθες ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρόντος του προέδρου τουΝομικού Προσώπου Πολιτισμού, Δημ. Βασιλόπουλου, και του πρώην δημάρχου Τραγανού, Γρηγόρη Γιαννακόπουλου, που εμπνεύστηκε το εγχείρημα του μουσείου.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι το Λαογραφικό Μουσείο Αγίας Μαύρας είναι ένα σπάνιο πολιτιστικό δημιούργημα και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Γιαννακόπουλο, τον οποίο κάλεσε να συμβάλει με τις γνώσεις του και την εμπειρία του στη δημιουργία και άλλων Λαογραφικών μουσείων στο δήμο.

Παράλλληλα, ευχαρίστησε τους δωρητές και εθελοντές που συμβάλλουν στον εμπλουτισμού του μουσείου και την καθιέρωσή του ως πολιτιστικής κυψέλης του δήμου και επισήμανς πως είναι υποχρέωση του δήμου να σταθεί δίπλα σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες. Επίσης ανέφερε ότι το Μουσείο θα ενισχυθεί με προσωπικό από τους υπαλλήλους της οκτάμηνης κοινωφελούς εργασίας και πρόσθεσε ότι θα αναβαθμιστούν οι υποδομές, θα γίνουν συμπληρωματικά έργα, ενώ σημείωσε ότι  ο δήμος θα επιδείξει το ανάλογο ενδιαφέρον και για  άλλα δύο Λαογραφικά Μουσεία του Δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος