FOLLOW US: facebook twitter

Κάλεσμα σε συστράτευση για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης

Ημερομηνία: 12-11-2022 | Συντάκτης:

Συνάντηση Συλλόγων την Τετάρτη στον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου

Σε συνάντηση με θέμα την συστράτευση, δυνάμεων και ιδεών, για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης του Πύργου (πάρκινγκ, εικόνα που παρουσιάζουν οι είσοδοι της πόλης, μείωση πληθυσμού και πολλά άλλα) καλούν οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, του Συλλόγου Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, του Συλλόγου Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας (Φωτάκτις) και της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηλείας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16-11-2022 και ώρα στις 19.30 μμ  στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου (Πατρών Στοά Φιτσιου  3 όροφος).

Στο κάλεσμα του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης που υπενθυμίζεται οτι προ μηνών είχε στείλει και σχετική επιστολή στο Δήμαρχο Πύργου ζητώντας τη συζητηση του σοβαρού αυτού θέματος απο το Δημοτικό Συμβούλιο, επισημαίνει: “Επιτέλους πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι για να αναβαθμίσουμε την πόλη μας.Επιτέλους κάτι πρέπει να κάνουμε για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο.Η συνάντηση δεν έχει καμία σχέση με πολιτική η αυτοδιοικητική  χροιά.  Όλοι μαζί συστρατευόμαστε για το καλό της πόλη  μας”.             


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος