FOLLOW US: facebook twitter

Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας: Μηνύματα και αισιοδοξία στην κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 07-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Οικονομία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με ευχές για πραγματοποίηση των στόχων που έχουν θέσει, έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας, όπως μετονομάστηκε με νέο καταστατικό που περιλαμβάνει πλέον μαζί με την Αμαλιάδα και όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου «Αμαλία» τα μέλη του συλλόγου με τις οικογένειες και τους φίλους τους, απόλαυσαν μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλους τους ομιλητές οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους διεκδικώντας μέτρα ελάφρυνσης των επαγγελματιών από την πολιτεία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Σιαψάλης, αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι με την ολοκλήρωση του μεγαλόπνοου προγράμματος του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (OPEN MALL) που έχουν καταθέσει σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας, θα έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα μετατρέποντας την πόλη τους σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή αγορά ενώ ζήτησε τη στήριξη όλων των επαγγελματιών του Δήμου καθώς μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το κατιτίς παραπάνω για την πόλη και τα καταστήματα.

Στο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ενώ ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος ανακοίνωσε την εκκίνηση του προγράμματος στήριξης νέων επιχειρήσεων.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο αλλά και βράβευση του Γιώργου Βαγενά και του Δημήτρη Δημητριάδη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος