FOLLOW US: facebook twitter

Εμμ. Καραλής: «Στόχος να κυνηγήσω το ρεκόρ μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Ημερομηνία: 28-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα πάρει μέρος στο τρίτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του, στην Κωνσταντινούπολη (2-5 Μαρτίου). Μετά την 11η θέση στο Βελιγράδι και την 4η στο Γλασκόβη το 2019 δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στη διοργάνωση. Ο νέος κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο επί κοντώ, μίλησε στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ, για την συμμετοχή του στη διοργάνωση.

O Πυργιώτης επικοντιστής υποσχέθηκε ότι θα κυνηγήσει ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ μετά τα 5.86μ. και ανέφερε αρχικά: «Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στόχος είναι να κυνηγήσω το ρεκόρ μου, να κάνω μια πολύ καλή επίδοση και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον πατέρα μου και τον Γιώργο Πομάσκι, οπότε πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά… θα είμαστε σούπερ».

Για την απουσία του Ντουπλάντις από το Ευρωπαϊκό κλειστού, είπε: «Το να λείπει ο παγκόσμιος ρέκορντμαν ανοίγει μία θέση μεταλλίου για τους υπόλοιπους αθλητές, αλλά κάθε αθλητής κοιτάζει τον εαυτό του, να βελτιώσει την ατομική του επίδοση. Αλλά όπως είπα, είναι ανοιχτή μία ακόμη θέση για τους υπόλοιπους αθλητές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος