FOLLOW US: facebook twitter

ΕΜΕ ΗΛΕΙΑΣ: “Μαθηματικές Συναντήσεις – Ελάτε να μιλήσουμε για Μαθηματικά ” 

Ημερομηνία: 03-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία   Παράρτημα Ν.Ηλείας

Αξιότιμοι κύριοι-κυρίες Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότιτο Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ν. Ηλειας “Ιππίας ο Ηλείος” διοργανώνει μια πρωτοποριακή δράση με τίτλο: “Μαθηματικές Συναντήσεις .Ελάτε  να  μιλήσουμε για Μαθηματικά .”
Πρόκειται για μια σειρά από συναντήσεις στις οποίες μαθηματικοί από το νομό Ηλείας -μέλη της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας-θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εργασίες τους σχετικές με τα μαθηματικά που διδάσκονται στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο ή και προεκτάσεις αυτών σε θέματα  Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Οι συναντήσεις απευθύνονται κυρίως σε μαθηματικούς αλλά  και ευρύτερα σε όσους ενδιαφέρονται για τα Μαθηματικά (εκπαιδευτικούς , φοιτητές, μαθητές) .Μετά το πέρας κάθε παρουσίασης θα ακολουθεί γόνιμος διάλογος και προβληματισμός που είναι και η ουσία αυτών των συναντήσεων. Οποίος συνάδελφος επιθυμεί να παρουσιάσει την εργασία του μπορεί να επικοινωνήσει με το Πρόεδρο του Παραρτήματος Τσόπελα Ιωάννη(τηλ.6978267062 E-mail:tsopgian@yahoo.gr)
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει Κυριακή 9 Οκτωβρίου 11-12.30  το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας .Ο μαθηματικός Σταυρόπουλος Σταύρος προτίθεται να παρουσιάσει εργασία του με τίτλο : “Επεξεργασία δεδομένων- ασκήσεις που λύνονται εύκολα χωρίς χρήση ταυτοτήτων” Θα δοθούν σημειώσεις την ώρα της παρουσίασης και βεβαιώσεις συμμετοχής από το Παράρτημα. Θα σας παρακαλούσαμε όπως δημοσιεύσετε την ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Με εκτίμηση  για
τη Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος
Ο Πρόεδρος                                                           Η Γενική Γραμματέας
Τσόπελας Ιωάννης 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος