FOLLOW US: facebook twitter

650 εμβληματικές προσωπικότητες του Γαλλικού επιχειρηματικού κόσμου στα Aldemar Resorts

Ημερομηνία: 23-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τον Όμιλο Aldemar Resorts και συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία Aldemar Olympian Village και Aldemar Royal Olympian,επέλεξε για δεύτερη φορά η γαλλική εταιρεία κολοσσός LesBigBoss για την ετήσια επετειακή συνάντηση των μεγαλύτερων πολυεθνικών και Γαλλικών φορέων και εταιρειών σε μια τριήμερη απόδραση γεμάτη συναντήσεις, δραστηριότητες και διασκέδαση.

Στις 10 – 12 Μαΐου, 650 εμβληματικές προσωπικότητες, opinionleaders, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και ηγετικά στελέχη, από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες, επιχειρήσεις και φορείς της Γαλλίας,πραγματοποίησαν την ετήσια συνάντηση τους στα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar,εμπιστευόμενοι τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την αυθεντική φιλοξενία.

Στα πλαίσια της τριήμερης διοργάνωσης πραγματοποιήθηκανB2B συναντήσεις και συνεδρίες, οι οποίες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία χάρη στον άρτιο εξοπλισμό των ξενοδοχείων αλλά και τον επαγγελματισμό των στελεχών των ξενοδοχείων. ΟΌμιλος AldemarResortsσε συνεργασία με τον μεγάλοΓάλλο τουριστικό πράκτορα ThalassoNo.1διοργάνωσαν εξορμήσεις στην Αρχαία Ολυμπία, επισκέψεις στην περιοχήκαι εκδρομές με σκάφος με στόχο οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές της Πελοποννήσου και τις επιλογές που προσφέρει. Το πρόγραμμα αναψυχής και διασκέδασης επιμελήθηκαν τα ξενοδοχείατου Ομίλου Aldemar και συμπεριλάμβανε φαντασμαγορικά fire – showsστην παραλία, επιδείξεις kickboxingμε επίτιμο καλεσμένο τον παγκόσμιο πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη BrahimAslum, BeachPartiesμε Gazebos, BBQpartyστην κεντρική πισίνακαι πολλά άλλα.

Αποκορύφωμα, το αποχαιρετιστήριο party “BigBossIdol”,που θύμιζε «WoodStockFestival»με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν εντυπωσιακά show με πυροτεχνήματα, ξυλοπόδαρους, και καλοκαιρινάcocktails,από το TheWagonBar στην υπέροχη παραλία 2χλμ που αγκαλιάζει τα AldemarOlympianVillage&AldemarRoyalOlympian.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος