FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΣΤΑΤ: Πράσινο φως για 950 προσλήψεις με απολυτήριο λυκείου

Ημερομηνία: 12-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως εγκρίνεται η πρόσληψη 950 Ιδιωτών Συνεργατών στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ). Σύμφωνα με την απόφαση, η ΕΛΣΤΑΤ θα αναθέτει στους 950 Ιδιώτες Συνεργάτες έργο με μίσθωση, το οποίο θα περιλαμβάνει τη συλλογή στοιχείων σε δειγματοληπτικές και απογραφικές στατιστικές έρευνες.

Το έργο των Ιδιωτών Συνεργατών θα περιλαμβάνει έρευνες τόσο σε νοικοκυριά όσο και σε επιχειρήσεις. Ειδικότερα, το έργο των Ιδιωτών Συνεργατών περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή και συμπλήρωση στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.


Δικαίωμα συμμετοχής

Οι Συνεργαστείς που θα απασχοληθούν από την ΕΛΣΤΑΤ για τη συλλογή των στοιχείων των ανωτέρω ερευνών, θα είναι φυσικά πρόσωπα, ηλικίας 18 έως 67 ετών, τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου. Η ειδικότητα των Ιδιωτών Συνεργατών είναι αυτή του ερευνητή (συμπλήρωση ερωτηματολογίων στατιστικών ερευνών).

Το έργο των Ερευνητών εκτελείται εκτός της έδρας της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΕΛΣΤΑΤ και των εδρών των Περιφερειακών Υπηρεσιών Στατιστικής (ΠΥΣ), χωρίς συγκεκριμένο ωράριο εργασίας.
Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε δείγματα νοικοκυριών και επιχειρήσεων από όλη την ελληνική επικράτεια, τα οποία επιλέγονται από τη Διεύθυνση Μεθοδολογίας, Διαχείρισης Ποιότητας και Διεθνών Σχέσεων της ΕΛΣΤΑΤ.

Το έργο που θα ανατεθεί στους Ερευνητές θα έχει διάρκεια έως και 31 Δεκεμβρίου 2022 και ο ακριβής χρόνος απασχόλησής τους θα καθορίζεται στις συμβάσεις ανάθεσης μίσθωσης έργου που θα υπογράψουν με την ΕΛΣΤΑΤ.


Η αμοιβή

Το συνολικό ποσό της κατ’ αποκοπήν αμοιβής των 950 Ιδιωτών Συνεργατών προκύπτει από τον αριθμό των πλήρως και ορθώς συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που θα παραδώσουν για τις έρευνες που θα τους ανατεθούν.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος