FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΜΕ Ηλείας: Νέα παράσταση διαμαρτυρίας αύριο για τις συγχωνεύσεις

Ημερομηνία: 01-11-2021 | Συντάκτης:

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στις συγχωνεύσεις τμημάτων στην Ηλεία καθώς αύριο στις 12.30 η ΕΛΜΕ Ηλείας θα πραγματοποιήσει νέα παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κηρύσσοντας παράλληλα τρίωρη στάση εργασίας (11.00-14.00).

Βασικό αίτημα τους, η ανάκληση εδώ και τώρα των συγχωνεύσεων, τμήματα με 15 μαθητές ανά τάξη για ασφαλείς υγειονομικές συνθήκες αλλά και για εκπαιδευτικούς και παιδαγωγικούς λόγους, τα υπάρχοντα κενά να καλυφθούν με διορισμούς.

Η ΕΛΜΕ Ηλείας, καλεί τους διευθυντές των θιγόμενων σχολείων να απαντήσουν στο αίτημα της ΔΔΕ, για αποστολή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 1/11/2021 των κενών/πλεονασμάτων, δηλώνοντας τα κενά και τα πλεονάσματα χωρίς τις συγχωνεύσεις τμημάτων.
Επίσης απαιτούν την άμεση ανάκληση των συγχωνεύσεων τμημάτων στα σχολεία της Ηλείας ενώ τονίζουν ότι έχουν ζητήσει από την ΟΛΜΕ να πάρει πρωτοβουλίες (προωθώντας και προτάσεις) σε κεντρικό επίπεδο προκειμένου να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφαση για τις συγχωνεύσεις τμημάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος