FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΜΕ Ηλείας: «Το 68% των Ηλείων εκπαιδευτικών απείχε από τις εκλογές- παρωδία»

Ημερομηνία: 08-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ηχηρή απάντηση, απέχοντας μαζικά από τις ηλεκτρονικές εκλογές- παρωδία του Υπουργείου Παιδείας, για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια στην εκπαίδευση έδωσαν οι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Ηλείας.

Σε ανακοίνωση της, επισημαίνει ότι όπως και πριν 2 χρόνια, έτσι και φέτος, οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να γυρίσουν την πλάτη στα κελεύσματα της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας. «Πανελλαδικά η αποχή προσέγγισε το 70% όπως και στο νομό μας όπου έφτασε το 68%. Στην Ηλεία, ισχυρίζονται ότι ψήφισαν 352 στους 1108 εκπαιδευτικούς όταν πριν τέσσερα χρόνια το 2018, στις αντίστοιχες δια ζώσης εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια είχαν ψηφίσει 646 στους 1144! Η συμμετοχή που δίνει η κυβέρνηση είναι πολύ πιθανόν να είναι προϊόν νοθείας. Έτσι και αλλιώς κανένας δε μπορούσε να τους ελέγξει. Γιάννης κερνούσε, Γιάννης έπινε! Τα αποτελέσματα αυτά, καθώς και τα πανελλαδικά με τη συντριπτική αποχή, αποτελούν νίκη του κλάδου και ηχηρό μήνυμα ενάντια στα σχέδια Κεραμέως.

Επόμενος σταθμός η απεργία στις 9 Νοέμβρη! Κανένα σχολείο να μην ανοίξει! Όλοι και όλες στην Απεργιακή κινητοποίηση των πρωτοβάθμιων σωματείων στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου στις 11:30μμ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος