FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο παράρτημα Πύργου: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα των τμημάτων μουσικής προπαίδειας

Ημερομηνία: 20-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

elliniko-wdeio-propaideia

Μέσα σε ένα χαρούμενο, γιορτινό κλίμα ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα των τμημάτων μουσικής προπαιδείας που αποτελούνται από παιδιά προσχολικής ηλικίας, στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου.

Η σχολική χρονιά έκλεισε με μία διασκεδαστική για μικρούς και μεγάλους γιορτή, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου  την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.

 Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι  των παιδιών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύντομη μουσικοκινητική παράσταση, με πρωταγωνιστές τα ίδια και καθοδηγητή-εμψυχωτή την δασκάλα τους Μαρία Ασημακοπούλου, Μουσικό, Καθηγήτρια Πιάνου και Εκπαιδευτικό, που τα συνόδευε στο πιάνο και την επίσης δασκάλα τους Μαρίνα Θεοδωροπούλου, Μουσικό και διακεκριμένη Σοπράνο.

Ο χώρος πλημμύρισε από χρώματα, νότες και χαρούμενες παιδικές φωνές με όλους τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν τη δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς των μικρών παιδιών με ταλέντο που μπορούν να καλλιεργήσουν ανάλογα με τις δεξιότητές τους και να εξελιχθούν σε εξαίρετους μουσικούς.

Η γιορτή έκλεισε με κεράσματα και ευχές για καλό καλοκαίρι και ξεκούραση και την υπόσχεση για αντάμωμα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με ακόμα περισσότερο κέφι και διάθεση για μάθηση και παιχνίδι.

Τα τμήματα μουσικής προπαιδείας λειτουργούν στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου για παιδιά Προσχολικής ηλικίας 4-7 ετών με σκοπό τη Μουσική αγωγή στην προσχολική και πρώιμη σχολική ηλικία.

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά ξεκινούν από 1η Σεπτέμβρη και τα μαθήματα μουσικής προπαιδείας από 1η Οκτώβρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος