FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Μουσικές σπουδές στις σχολές Πνευστών και Κρουστών οργάνων

Ημερομηνία: 25-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου έχει δημιουργήσει Σχολές και Τμήματα σε όλα τα επίπεδα μουσικών σπουδών. Εκτός από τις Αναγνωρισμένες από το κράτος Σχολές, υπάρχουν και οι Σχολές, που παρέχουν όλες τις σύγχρονες μουσικές κατευθύνσεις, στην οργανική, θεωρητική και φωνητική μουσική. Ανάμεσα στις Αναγνωρισμένες Σχολές λειτουργεί και η ΣΧΟΛΗ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, με αφετηρία το τμήμα φλάουτου. Η φλογέρα (φλάουτο με ράμφος) αποτελεί παγκοσμίως το κοινώς αποδεκτό προπαιδευτικό μουσικό όργανο, για παιδιά ηλικίας 6-9 ετών.

Με το ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς, το Ελληνικό Ωδείο Πύργου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στο εκπαιδευτικό του προσωπικό, τον Στράτο Κοντέλη, διπλωματούχο φλαουτίστα, με καλλιτεχνική εμπειρία 31 ετών σε ωδεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
Καθώς το ενδιαφέρον των σπουδαστών προχωρά σε σπουδές πέραν των κλασσικών, το Ελληνικό Ωδείο Πύργου, έχει ανταποκριθεί με επιτυχία, δημιουργώντας νέες Σχολές και Τμήματα, όπως αυτό των κρουστών.
Τα ΚΡΟΥΣΤΑ (ΝΤΡΑΜΣ), είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Λαϊκής, Ελαφράς, Ethnic και Jazz  Μουσικής, με διδάσκοντα του τμήματος στο Ωδείο, τον μουσικό, συμπολίτη μας, Γιάννη Σπυρόπουλο, με μεγάλη και πολυετή καλλιτεχνική εμπειρία με συμμετοχές σε εγνωσμένης αξίας ορχήστρες, πλαισιώνοντας καταξιωμένους μουσικούς.
Οι εγγραφές για όλες τις Σχολές και τα Τμήματα του Ελληνικού Ωδείου συνεχίζονται!

Πληροφορίες-εγγραφές στη γραμματεία του Ωδείου   κάθε απόγευμα 17:00 – 21:00 &

Σάββατο 10:00 – 13:00, τηλ.: 26210-33179

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος