FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής με μαθητικές συναυλίες!

Ημερομηνία: 28-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα

Την αυλαία της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής άνοιξε φέτος  το Ελληνικό Ωδείο-Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ» 1932, συνδυάζοντάς την με την λήξη της σχολικής χρονιάς που στέφθηκε με επιτυχία για δύο συνεχόμενες ημέρες, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου βρισκόταν ήδη σε εορταστικό κλίμα καθώς προηγήθηκε η πρώτη του εκδήλωση για το τέλος της φετινής μουσικής χρονιάς με τα τμήματα της μουσικής προπαιδείας, στα οποία συμμετέχουν παιδιά προσχολικής ηλικίας(από 4 έως 7 ετών) με σκοπό την πρώτη γνωριμία τους με τον κόσμο της μουσικής.  Ακολούθησαν οι μαθητικές συναυλίες των σπουδαστών του  Ελληνικού Ωδείου Παραρτήματος Πύργου που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους γονείς, συγγενείς και φίλους, στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ.

Οι σπουδαστές  παρουσίασαν μέρος της εκπαιδευτικής δουλειάς του έτους, που με τη σημαντική συμβολή και κατάλληλη καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, ανέδειξαν το ταλέντο και την πρόοδό τους.

Το πρόγραμμα των συναυλιών περιλάμβανε εκτελέσεις σε έργα κλασσικών, σύγχρονων αλλά και παραδοσιακών συνθέσεων με σπουδαστές από όλες τις σχολές και τα τμήματα του Ωδείου.

Την ευθύνη του προγράμματος και την παρουσίαση των μαθητικών συναυλιών είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και καθηγητής κιθάρας του Ελληνικού Ωδείου Πύργου Θοδωρής Παναγόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  και ευχαρίστησε όλους για τη δουλειά που γίνεται στο Ωδείο , αλλά και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους.

Ο Σύλλογος και το Ωδείο θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Πύργου για τη συνεργασία του, καθώς και  τους επαγγελματίες της πόλης για την αμέριστη βοήθειά τους και την συνεχή υποστήριξη στο έργο του, το Γιάννη Τερζή και τα Σ/Μ Τερζή, το Φωτογραφικό Εργαστήρι Θοδωρή Μπερτάτου, το ανθοπωλείο Αφοί Μοσχόπουλοι καθώς και τα αδέρφια Λεωνίδα και Σωτήρη Παναγόπουλο για την ηχοφωτιστική κάλυψη.

Οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου 2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος