FOLLOW US: facebook twitter

Elite League: To τηλεοπτικό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 23-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


Η 8η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν θα έχει εικόνα από τους αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Το Σάββατο θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού της Ε.Ο.Κ. στο YouTube στις 17:00 η αναμέτρηση Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Μαρούσι. Την Κυριακή στις 15:00 θα μεταδοθεί το τοπικό ντέρμπι Καβάλα-Ελευθερούπολη μέσα από τα συνεργαζόμενα δίκτυα της ΕΟΚ σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσα από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.
Συνολικά δώδεκα κανάλια που καλύπτουν όλη την επικράτεια θα μεταδώσουν το ενδιαφέρον παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το Kontra Channel (Αττική), το TV 100 (Θεσσαλονίκη), το Ionian TV (Πάτρα Πελοπόννησος Ν. Ιόνιο), το Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία), το Notos TV (Κρήτη), το Ήπειρος TV (Ιωάννινα και Βόρειο Ιόνιο), το Ena Channel (Καβάλα, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη), το Flash TV (Κοζάνη, Δυτική Μακεδονία), το FORMedia TV (Λάρισα, Θεσσαλία), το Aeolos TV (Λέσβος, Βόρειο Αιγαίο), το Kos TV (Νότιο Αιγαίο, Δωδεκάνησα) και το Syros TV (Κυκλάδες).
Σημειώνεται πως όλα τα κανάλια είναι σε επίγεια μετάδοση μέσω DIGEA. Επιπλέον στην πλατφόρμα της COSMOTE TV είναι το Star Κεντρικής Ελλάδας και το Ena Channel, ενώ στην πλατφόρμα της Nova το Kontra Channel και σύντομα το Ionian TV, το οποίο υπάρχει ήδη στις πλατφόρμες Android TV και Apple TV.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική

Σάββατο 26/11-Ώρα 5μ.μ.
Ηρακλής-Μαρούσι
Κόροιβος –Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ.
Αμύντας-Παπάγου
Πανερυθραϊκός-Χ.Τρικούπης
Τρίτων-Μεγαρίδα
Ψυχικό-Αίας Ευόσμου
Αγρίνιο-Ερμής Σχηματαρίου

Κυριακή 27/11-Ώρα 3μ.μ.
Καβάλα-Ελευθερούπολη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος