FOLLOW US: facebook twitter

Elite League: Αποχώρηση Καλαμπάκου από το Αγρίνιο

Ημερομηνία: 18-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


Ο Ντίνος Καλαμπάκος αποτελεί παρελθόν από τον Α.Ο. Αγρινίου και μαζί του αποχωρεί και ο άμεσος συνεργάτης του, Θάνος Νούσης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Αγρινίου. Ο πρώην προπονητής του Κοροίβου δεν συνεχίζει στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, η οποία με αυτόν στον πάγκο έχει 3 νίκες και 7 ήττες στο πρωτάθλημα της Elite League.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Αγρινίου
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο.
Ο Ντίνος Καλαμπάκος ξεχώρισε για το ήθος του, την εργατικότητά του και τη συνέπειά του και αποτελεί τιμή που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν και εμείς ευχαριστούμε τον άνθρωπο και τον προπονητή Ντίνο για όσα ζήσαμε μαζί και φυσικά του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στη ζωή του όσο και στη σπουδαία προπονητική του καριέρα.
Ταυτόχρονα παρελθόν αποτελεί από την ομάδα μας και ο άμεσος συνεργάτης του, ο βοηθός προπονητή Θάνος Νούσης.
Στο διάστημα που βρέθηκε μαζί μας ο Θάνος Νούσης προσέφερε πολλά στην ομάδα μας και βοήθησε σημαντικά από τη θέση που ανέλαβε.
Τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην καριέρα του».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος