FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Αναστολή στα προγράμματα για κατάρτιση νέων γεωργών λόγω κορονοϊού

Ημερομηνία: 12-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Την αναστολή των προγραμμάτων κατάρτισης νέων γεωργών αποφάσισε ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, κλειστές θα παραμείνουν οι έξι επαγγελματικές σχολές (ΕΠΑΣ) και τα οικοτροφεία του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η απόφαση πάρθηκε «στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για τη αποφυγή της διάδοσης του SARS-CoV-2 Κορονοϊου στη χώρα, και αφορούν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα».

Τονίζεται ότι «νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με την συνέχιση της εκπαιδευτικής λειτουργίας θα υπάρξουν αναλόγως των επισήμων ενημερώσεων των υγειονομικών αρχών της χώρας, κεντρικών ή τοπικών».

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, η οποία θα έχει άμεση εφαρμογή προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού

Η απόφαση έχει ισχύ δεκατεσσάρων ημερών, και αφορά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα σχολεία, τα ΙΕΚ και τα πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια, ενώ όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, τα μέτρο είναι προληπτικό και έχει ως κύριο στόχο να μειωθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος