FOLLOW US: facebook twitter

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη φυτεία στον Κάμπο

Ημερομηνία: 30-08-2022 | Συντάκτης:

Τι δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας  

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του χθες το μεσημέρι, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Αμαλιάδας, ο άνδρας που κατηγορείται για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών μετά την προχθεσινή του σύλληψη σε φυτεία στον Κάμπο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε προχθές το πρωί από τους αστυνομικούς σε χασισοφυτεία εντός δασικής έκτασης του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, και αποπειράθηκε να διαφύγει, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη. Στον χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 38 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα (2,20) μέτρα, διαμοιρασμένα σε εννέα διανοιγμένους χώρους «καβάτζες», τα οποία ποτίζονταν με λάστιχο.

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης των δικαστικών αρχών, οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Ιωάννης Βέρρας και Γιώργος Κωνσταντόπουλος δήλωσαν: «Στο πλαίσιο μιας “διογκωμένης” ποινικής δίωξης ο εντολέας μας, επιδεικνύοντας ειλικρινή μεταμέλεια, ομολόγησε τις πράξεις του στην πραγματική τους έκταση και δικαίως αφέθηκε ελεύθερος. Πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο προς τη δικαιοσύνη, η οποία θα την κρίνει ως προς τις πραγματικές της διαστάσεις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος