FOLLOW US: facebook twitter

Ελάχιστα τα κρούσματα στην Ηλεία τα τελευταία 24ωρα – Σε κατ οίκον περιορισμό η γιατρός του Νοσ. Πύργου

Ημερομηνία: 27-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Υγεία
Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών της γιατρού  στο Νοσοκομείο Πύργου- «Εκτός» δυο νοσηλεύτριες

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα παραμείνει μέχρι και την Δευτέρα, η γιατρός του Νοσοκομείου Πύργου που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό καθώς και δυο νοσηλεύτριες που είχαν σε έρθει σε επαφή μαζί της. Η ιχνηλάτηση των επαφών της γιατρού στο επαγγελματικό και συγγενικό της περιβάλλον συνεχίζονται και ο αριθμός των ατόμων που θα μπει σε καραντίνα αναμένεται να αυξηθεί.

Η κατάσταση της υγείας της ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ καλή ενώ και οι δυο νοσηλεύτριες που τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα.

Στον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου Πύργου, νοσηλεύονται εφτά συνολικά ύποπτα κρούσματα και αναμένεται η αποστολή των αποτελεσμάτων των τεστ για να διαπιστωθεί εάν είναι θετικοί ή αρνητικοί στον ιό.

Την ίδια ώρα, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Δρ. Χρήστος Χριστόπουλος, δηλώνει έτοιμος ως προς την νοσηλεία επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, υποστηρίζοντας πως για το σκοπό αυτό έχουν διαμορφωθεί και τρία κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας σε ξεχωριστό χώρο στον α’ όροφο του Νοσοκομείου. «Έχουμε ενισχυθεί με 25 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό ενώ και με σχετική διαταγή που έχει εκδώσει το Υπουργείο όλοι οι γιατροί μπαίνουν στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Στο Νοσοκομείο Πύργου έχουμε αποθέματα σε μάσκες, στολές και προστατευτικό εξοπλισμό ωστόσο τον χρησιμοποιούμε με φειδώ» είπε και πρόσθεσε ότι τις τελευταίες ημέρες δεν είχαμε κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για την περιοχή μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος