FOLLOW US: facebook twitter

Ελάτε να ξανασυστηθούμε….

Ημερομηνία: 02-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Ανασυντάσσεται η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού Heterronymous με δύο  αρχικά αφετηρίες σε Αμαλιάδα και Βαρθολομιό με  πολιτιστικές δράσεις ι θεατρικά εργαστήρια και παραστάσεις

Έπειτα από 3 χρόνια απουσίας h Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού Heterronymouς που δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα και τον κάμπο, επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Σκοπός της ανέκαθεν ήταν  η εποικοδομητική δημιουργία,  εστιάζοντας στην ομαδική προσπάθεια και αλληλεπίδραση, μέσα από δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.   

Όταν πρωτοξεκίνησε η ομάδα, στόχος της ήταν να βρουν τρόπους να εκφράζουν την δημιουργικότητα τους, να παίρνουν θετική ενέργεια  από τη φύση, από τη γνώση αλλά και ο ένας από τον άλλο. Χωρίς εγωισμούς, με αλληλοσεβασμό και καλή διάθεση. 

Στις ξεχωριστές στιγμές τους, καταγράφονται όπως αναφέρουν σε δικό τους σημείωμα «συναντήσεις, διαδρομές, σεμινάρια, parties, δραστηριότητες στη φύση, παραστάσεις, έθιμα, δρώμενα, χορός, περιπέτεια, γέλιο, παιχνίδι, ταλαιπωρία, διαφωνίες, συγκίνηση, επιτυχίες, όνειρα, λάθη, ένταση, χαρά. Άνθρωποι που αγαπήθηκαν, θύμωσαν, προδόθηκαν. Που ένιωσαν απογοητευμένοι, ερωτευμένοι, πληγωμένοι, ευτυχισμένοι. Και άλλοι που “έφυγαν” για πάντα. Συνεχίζουμε..»

Με τον τρόπο αυτά, τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας προαναγγέλλουν   το δικό τους come back σε όλα τα παραπάνω  με δυο μάλιστα αφετηρίες σε Αμαλιάδα και Βαρθολομιό, ενώ αναμένεται να υπάρξει αντίστοιχη δραστηριοποίηση και στην Ανδραβίδα, αναφέροντας:

  «Επιστρέφουμε δυναμικά, σχεδιάζοντας νέα “ταξίδια” που ξεκινούν μάλιστα από 2 αφετηρίες!! Μία στο Βαρθολομιό και μία στην Αμαλιάδα ενώ αναμένονται συνεργασίες και με άλλους συλλόγους στην Ηλεία.  Από 1η Νοέμβρη, θεατρικά εργαστήρια, μαθήματα ορθοφωνίας – ανάλυσης κειμένου –  ψυχολογίας ρόλου (για ενήλικες),  θεατρικό παιχνίδι (για παιδιά και εφήβους) καθώς και μια μουσικοχορευτική παράσταση που θα ταξιδέψει και στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ηλεία.   Περιμένουμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμπορευτούν μαζί μας, να (εκ)δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, τόσο inbox στον ιστότοπο Heterronymous Omada Texnis Politismoy όσο και στο τηλ: 6989 443099, Θανάσης Λυκογιάννης».

Μάλιστα χθες το απόγευμα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα , είχαν την πρώτη τους συνάντηση – γνωριμία, ξεκινώντας με τις εγγραφές και τον καθορισμό των συναντήσεων  τους στο Θεατρικό Εργαστήρι  για παιδιά αλλά και ενήλικες. 

Με κουβεντούλα και  ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και τις δράσεις τους, αλλά και κατάθεση προτάσεων και ιδεών   σε θέματα που αφορούν στο Θέατρο, τη Λαογραφία, το Περιβάλλον, τις Εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τον Εθελοντισμό ή ο,τι άλλο σχετίζεται με την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος