FOLLOW US: facebook twitter

Έλαμψε το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 16-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

mousiko-vartholomiou-mousika-sunola2

Σε μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση στην Ανδραβίδα

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού στο δημαρχείο της Ανδραβίδας την περασμένη Τετάρτη.

Η εκδήλωση με τίτλο «Μουσικά Σύνολα», πραγματοποιήθηκε με αφορμή την λήξη των σχολικών μαθημάτων. Το Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού ετοίμασε ένα πολύ ωραίο και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα , όπου οι μαθητές με την καθοδήγηση των μουσικών τους, επέδειξαν την μουσική τους κατάρτιση και τις δεξιότητές τους.

mousiko-vartholomiou-mousika-sunola

Είναι γνωστό πως σε όλη την πορεία του το Μουσικό Σχολείου Βαρθολομιού αποδεικνύει το πολύ καλό εκπαιδευτικό έργο που γίνεται εκεί, αλλά και το πολύ υψηλό επίπεδο των μαθητών που ακολουθούν τις μουσικές σπουδές. Αποτελέσματα που έρχονται παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν στο σχολείο και προσωπικό και μέσα.

mousiko-vartholomiou-mousika-sunola3

Την παράσταση έκλεψαν οι θεματικές παρουσιάσεις συγκεκριμένων τμημάτων, όπως η εκτέλεση προγράμματος με το σόλο μπουζούκι των μαθητών στο τραγούδι «φεγγάρι μάγια μου’ κανες».

mousiko-vartholomiou-mousika-sunola-morant

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ και τα στελέχη της δημοτικής αρχής και πολύς κόσμος, όχι μόνο από την γύρω περιοχή αλλά από όλη την Ηλεία, όπου προέρχονται και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού, με πρώτους βεβαίως και καλύτερους τους περήφανους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και το σχολείο κάτω από αντίξοες συνθήκες, αποδεικνύοντας όμως ότι οι κόποι όλων πιάνουν τόπο!!.

Φωτογραφίες Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος