FOLLOW US: facebook twitter

«Ελαιόλαδο-ο πράσινος χρυσός»: Ενημερωτική ημερίδα στον Πύργο από τον Σύλλογο Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ηλείας

Ημερομηνία: 14-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Ημερίδα με θέμα ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ « Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» για την παραγωγή, τα προβλήματα και την καλλιέργεια της ελιάς, διοργανώνει ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ηλείας στον Πύργο, στο  συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας, την επόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, εισηγητές θα είναι οι:

1. Δημήτρης Τσιτσιγιάννης Αναπληρωτής Καθηγητής Φυτολογίας του Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών που θα μιλήσει με θέμα « «Αναδυόμενες και νέες ασθένειες της ελιάς Γλοιοσπόριο, Κερκόσπορα και Αλτεναρίωση- αιτιολογία, επιδημιολογία και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση.

2. Διονύσιος Περδίκης, Κωνσταντίνος Ποντικάκος και Τσιλιγκιρίδης Θεόδωρος, Πανεπιστημιακοί καθηγητές με θέμα «Η μέθοδος των δολωματικών ψεκασμών για το δάκο της ελιάς και ένα ολοκληρωμένο σύστημα γεωργίας ακριβείας για την εφαρμογή τους».

3. Πέτρος Ταραντίλης – Καθηγητής και πρόεδρος Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής του ανθρώπου από το Γεωπονικό Παν/μιο της Αθήνας με θέμα «Ποιότητα, τυποποίηση, συσκευασία και αυθεντικότητα του ελαιολάδου»

4. Γεώργιος Οικονόμου Γενικός Δ/ντής ΣΕΒΙΤΕΛ με θέμα «Προσδιοριστικοί παράγοντες εμπορίας ελαιολάδου».

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και διάλογος με τους ομιλητές πριν από την λήξη της ημερίδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος