FOLLOW US: facebook twitter

“Ελαία-Κτήμα Εκδηλώσεων» στη Βαρβάσαινα: Ειδυλλιακός χώρος εκδηλώσεων!

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 3, Νέα

Το ΚΤΗΜΑ ΕΛΑΙΑ, είναι ένας νέος ειδυλλιακός χώρος υψηλής αισθητικής με αρμονικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Βαρβάσαινας με στόχο να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για δημιουργία εκδηλώσεων, δεξιώσεων και πάρτι γάμων και βαφτίσεων, Πρόκειται για μια νεοσύστατη επιχείρηση που αποτελεί έμπνευση της νεαρής στο χώρο των επιχειρήσεων Αδαμαντίας Βορλόκα που θέλησε να δημιουργήσει έναν ονειρεμένο πολυχώρο δεξιώσεων γάμου- βάφτισης  με ποιότητα και εξυπηρέτηση που θα καλύπτει ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.

Το ΚΤΗΜΑ ΕΛΑΙΑ, εκτείνεται σε έναν χώρο 12 στρεμμάτων, μέσα σε έναν μοναδικό ελαιώνα που μπορούν να περιηγηθούν οι επισκέπτες και να θαυμάσουν τα δύο πανέμορφα άλογα που φιλοξενούνται εκεί από τους ιδιοκτήτες του κτήματος. Στο χώρο των δεξιώσεων υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 450 ατόμων, διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ που προσφέρει άνεση στάθμευσης στους επισκέπτες, ξεχωριστό χώρο για ζωντανή μουσική, ειδικά διαμορφωμένο μπαρ και μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών κοκτέιλ για δροσιστικές γεύσεις που θα συμπληρώσουν το μενού της δεξίωσης.

Μια ομάδα ανθρώπων εξειδικευμένων σε δεξιώσεις, προσφέρει για τους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, φροντίζοντας τα πάντα για να απολαύσετε ξεκούραστα αυτό που εσείς έχετε φανταστεί για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Μια δεξίωση αξέχαστη που θα πλημμυρίζει γεύσεις,  διασκέδαση, αισθητική και ελληνική φιλοξενία, χαρίζοντας έμπνευση και μοναδικότητα στις στιγμές σας.

Το ΚΤΗΜΑ ΕΛΑΙΑ εκτός από τις δεξιώσεις γάμου- βάφτισης, ενδείκνυται για τη διοργάνωση ποικίλων κοινωνικών, επαγγελματικών και κοσμικών εκδηλώσεων, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του.

Η άψογη εξυπηρέτηση, η άριστη συνεργασία με τους οικοδεσπότες του Κτήματος και οι προσιτές τιμές, σε συνδυασμό με το ρομαντικό και ειδυλλιακό περιβάλλον, αποτελούν το απόλυτο κίνητρο για την επιλογή του χώρου που θα φιλοξενήσει τις δικές σας μοναδικές στιγμές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Βαρβάσαινα Πύργου Ηλείας

Τηλέφωνα για ραντεβού 6984571524


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος