FOLLOW US: facebook twitter

Εκτροπή θανάτου για 66χρονη στην Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 09-11-2022 | Συντάκτης:

-Νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα στο ύψος των Λεχαινών η Κατερίνα Στασινοπούλου από τη Μεσσηνία

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Με τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής της 66χρονης Κατερίνας Στασινοπούλου από τη Μεσσηνία χθες το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Λεχαινών.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, η άτυχη οδηγός κινούνταν με το αυτοκίνητό της, μάρκας Peugeot, με κατεύθυνση προς Πύργο, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με συνέπεια να εκτραπεί δεξιά από την πορεία της, να προσκρούσει με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο, να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Διερχόμενοι οδηγοί και περίοικοι που αντιλήφθηκαν αμέσως τι έχει συμβεί, ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, προκειμένου να επέμβουν άμεσα.  Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών με τέσσερις άνδρες και επικεφαλής τον διοικητή Θοδωρή Λεβέντη και τον υπαρχιπυροσβέστη Νίκο Τσάκωνα, οι οποίοι απεγκλώβισαν την οδηγό με τη χρήση διασωστικής σειράς.

Λίγα λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκόμισε την άτυχη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όμως ήταν ήδη αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε το τροχαίο δυστύχημα, διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ήλιδας. Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπήτηριά της στους οικείους της εκλιπούσης γυναίκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος