FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Εκτός έδρας φιλικά τεστ – Οι σημερινοί αγώνες των ηλειακών ομάδων

Ημερομηνία: 11-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εκτός έδρας φιλικά ματς δίνουν σήμερα οι τρεις ηλειακές ομάδες της Γ΄ Εθνικής. Ο Πανηλειακός θα ταξιδέψει στα Βραχνέικα για να αντιμετωπίσει στις 5.30μ.μ. τον τοπικό Διαγόρα, που έχει διατηρήσει τους περισσότερους παίκτες του περσινού βασικού κορμού και τον ίδιο προπονητή, τον Φίλιππο Σχοινά. Οι «ερυθρόλευκοι» του Κώστα Λούσκου δίνουν το τέταρτο φιλικό ματς μακριά από τον Πύργο, με ομάδα Γ΄ Εθνικής, θέλοντας να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα παίξει στις 5.30μ.μ. στη Γαστούνη με τον ενισχυμένο Αίαντα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας. Οι «πράσινοι» του Ντίνου Σπυρόπουλου, που έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα στα μέχρι τώρα φιλικά, θα παραταχτούν χωρίς τους Αγουρίδη, Χριστόπουλο που έχουν μικροτραυματισμούς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ραφαήλ Σιδέρη.

Τέλος, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως παίζει και αυτός στην Πάτρα, στο γήπεδο «Φώτης Αραβαντινός», με τη νεοφώτιστη Θύελλα του Σάκη Πεφάνη (ώρα έναρξης 5.30μ.μ.), που επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική μετά από 8 χρόνια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος