FOLLOW US: facebook twitter

Έκτακτη συνεδρίαση χθες του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Πύργου: Σχεδίασε δράσεις για αντιμετώπιση πλημμυρών και κινδύνων από σεισμό

Ημερομηνία: 30-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Πύργου πραγματοποιήθηκε χθες στο Λάτσειο, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών με βασικά θέματα τον σχεδιασμό δράσεων για την αντιμετώπιση πλημμυρών και κινδύνων από σεισμό από την Πολιτική Προστασία.

Κατά την συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του δήμου όσον αφορά την δρομολόγηση έργων με στόχο την αποτροπή εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων και μέτρα πρόληψης για την εξασφάλιση της ετοιμότητας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών τους. Από την προϊσταμένη πολιτικής προστασίας κ. Κική Διονυσοπούλου έγινε παρουσίαση της μελέτης που έχει συντάξει το ΙΓΜΕ και αφορά τα κατολισθητικά φαινόμενα στην τοπική κοινότητα Κατακόλου του Δήμου Πύργου η οποία θα διανεμηθεί στα μέλη του συντονιστικού προκειμένου να λάβουν γνώση.

Στην έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής συμμετείχαν ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι  Ανδρέας Σκαρτσιάρης, Αυγερινός Ζουμπάκης, Ανδριάνα Αγγελακοπούλου και Παναγιώτης Μπόμπορης, ο υποδιοικητής του ΑΤ Πύργου κ. Κων/νος Δημητρακόπουλος, ο κ Αναπληρωτής Διοικητής επιπυραγός κ. Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, ο Δασάρχης Πύργου κ. Παναγιώτης Λάττας, ο λιμενοφύλακας Κατακόλου κ. Διονύσιος Κότσιφας, η Προϊσταμένη της Πολιτικής Προστασίας Αγγελική Διονυσοπούλου, ο Τεχνικός Δ/ντής της ΔΕΥΑΠ Τάκης Βασιλόπουλος, ο Δ/ντής Τεχνικών Υπηρεσιών Πύργου κ. Άγγελος Τσίκας, ο Προιστάμενος τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ηλείας κ. Κων/νος Μπαλκάμος, ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κ. Νίκος Σιάνης, ο Πρόεδρος του Α΄ ΤΟΕΒ Πέτρος Θεοδωρέλος και εκ μέρους του Β΄ ΤΟΕΒ Πύργου ο κ. Μενέλαος Παπασωτηρίου και εκπρόσωπος της ΣΕΤΤΗΛ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος