FOLLOW US: facebook twitter

Έκτακτη αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

Ημερομηνία: 03-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Από τη Δημοτική Αστυνομία Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού Πύργου

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη συνδιοργανώνουν η Δημοτική Αστυνομία Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πύργου αύριο στο Πολύκεντρο από τις 9 το πρωί ως τη 1μ.μ., ως ελάχιστη πράξη στήριξης και συμπαράστασης.

Με σύνθημα «Είναι όλοι τους παιδιά μας» οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Μαρίνος Αχτύπης και Γιάννης Πλεμμένος απευθύνουν ευρύ κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες του δήμου Πύργου και όλη της Ηλείας, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να βοηθήσει ο καθένας με προσφορά αίματος τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν στο μοιραίο δυστύχημα.

«Η Ελλάδα βιώνει μια ανείπωτη και πρωτοφανή τραγωδία και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν. Η θλίψη για τους αδικοχαμένους νεκρούς και τους βαριά τραυματισμένους συμπολίτες μας είναι μεγάλη. Ο δήμος Πύργου συμπάσχει και συμπαραστέκεται, για αυτό αναλάβαμε αυτή την πρωτοβουλία μαζί με το Γραφείο Εθελοντισμού», δήλωσε ο κ.Αχτύπης, ο οποίος πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι οι προγενέστερες αναρτήσεις μου είχαν γίνει προτού πληροφορηθώ το σιδηροδρομικό δυστύχημα, καθότι εκτελούσα βάρδια στην Αστυνομία, και σε καμία περίπτωση δεν θα ήμουν ασεβής προς τους νεκρούς και τις οικογένειές τους».

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πλεμμένοςδήλωσε ότι η αιμοδοσία είναι πράξη ζωής, ειδικά τώρα που η Ελλάδα βιώνει μια τραγωδία. «Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή.Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη όσο ποτέ άλλοτε. Όλοι μαζί μπορούμε… Είναι μόνο δέκα λεπτά από τον χρόνο μας», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος