FOLLOW US: facebook twitter

Εκστρατεία καθαριότητας στο Κουνουπελάκι: Μικροί και μεγάλοι καθάρισαν το δάσος από τα σκουπίδια

Ημερομηνία: 23-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Εκατό περίπου παιδιά μαζί με γονείς και φίλους του δάσους, συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το πρωί στο Κουνουπελάκι με στόχο να καθαρίσουν το δάσος και την παραλία από τα σκουπίδια. Εφοδιασμένοι όλοι με γάντια, σακούλες και καπέλα, άρχισαν το μάζεμα των σκουπιδιών που ασυνείδητοι κυρίως παραθεριστές εγκαταλείπουν φεύγοντας, συγκεντρώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ σε μιάμιση ώρα περίπου 30 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων!  Μάλιστα γι αυτήν την εκστρατεία καθαριότητας που διοργάνωσαν οι Φίλοι του δάσους και ο ΝΕΑΡόκοσμος της Βουπρασίας, ήρθαν από την Πάτρα και την Αθήνα, ενώ υπήρχε ακόμα και νεαρή μαμά που συμμετείχε έχοντας στο καροτσάκι τον μόλις 5 μηνών γιό της.

Βεβαίως το πρόγραμμα της ημέρας, είχε και ψυχαγωγία ακόμα και παιδική γιόγκα από την Νάνσυ Μάρκου για όσα παιδάκια το επιθυμούσαν, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αποστολής καθαριότητας ακολούθησαν κεράσματα με αναψυκτικά και κρασί για τους μεγάλους από χορηγούς της ομάδας.

Το επόμενο ραντεβού για την νέα εκστρατεία καθαριότητας και συλλογής απορριμμάτων θα είναι σε έναν περίπου μήνα, ενώ στις 10 Μαίου θα εκδράμουν για τον ίδιο σκοπό τα δημοτικά σχολεία της περιοχής στο Κουνουπελάκι.

Να σημειώσουμε ότι μια μέρα πριν, το Σάββατο το πρωί η ομάδα του ΝΕΑΡόcosmos έκανε εργασίες καθαρότητας στο  Ψάρι Βουπρασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος