FOLLOW US: facebook twitter

Έκρηξη κρουσμάτων covid στις κλινικές του Νοσοκομείου Πύργου!

Ημερομηνία: 05-08-2022 | Συντάκτης:

Εκτινάχθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Πύργου με την κλινική covid-19 να είναι γεμάτη και πολλοί επιβεβαιωμένοι ασθενείς να παραμένουν στην κλινική υπόπτων για να αδειάσει κρεβάτι!

Την ίδια στιγμή, κρούσματα εμφανίστηκαν και σε ασθενείς της Χειρουργικής, της Ορθοπεδικής αλλά και της Ψυχιατρικής όπως και σε προσωπικό των τμημάτων αυτών, δημιουργώντας μια κατάσταση ασφυξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα, γίνεται μια προσπάθεια να δοθούν εξιτήρια στους 17 νοσηλευόμενους ασθενείς της κλινικής covid προκειμένου να εισαχθούν για νοσηλεία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ αναζητείται τρόπος διαχείρισης των υπόλοιπων θετικών κρουσμάτων που έχουν εμφανιστεί στις κλινικές.

Το Νοσοκομείο Πύργου για ακόμα μια φορά έχει βρεθεί σε λειτουργικό αδιέξοδο καθώς οι ελλείψεις ιατρών και νοσηλευτών δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Όπως τονίζουν πηγές, θα πρέπει άμεσα να τεθεί σε επαναλειτουργία η δεύτερη κλινική covid για να μπορέσει να περιθάλψει τους ασθενείς και ταυτόχρονα να γίνει μετακίνηση ιατρών και νοσηλευτών για την λειτουργία της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος