FOLLOW US: facebook twitter

Εκπτωτική μέρα το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 28-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία
Ανοιχτά τα καταστήματα της πόλης από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο πλαίσιο του 5ου Μαραθωνίου

Μια ακόμα δράση για την στήριξη του εμπορικού κόσμου και της αγοράς της Αμαλιάδας, ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας, για το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 5ου Μαραθωνίου Ολυμπίας, καθώς μέρος των εκδηλώσεων και διαδρομών θα γίνει σε Ήλιδα και Αμαλιάδα.

Επ’ ευκαιρία λοιπόν της διαδρομής Ήλιδα – Αμαλιάδα, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Αμαλιάδας  η «Εκπτωτική Ημέρα». Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και θα προσφέρουν στους καταναλωτές, όπως πάντα προϊόντα ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν την πόλη και να κάνουν τα ψώνια στα καταστήματά της.

«Πιστεύω πως και αυτή η δράση του συλλόγου θα στεφθεί με επιτυχία και έτσι τόσο οι καταναλωτές όσο και τα καταστήματα θα βγουν ωφελημένα» τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σιαψάλης. Να σημειώσουμε δε, ότι με κάθε αγορά άνω των 10 ευρώ οι καταναλωτές, παίρνουν ένα κουπόνι το οποίο τους επιτρέπει να συμμετέχουν στην κλήρωση με τα μεγάλα δώρα που είναι ένα ταξίδι για δυο άτομα στην Ρώμη, ένα ρολόι χειρός, ένα τάμπλετ και ένα δωρεάν καρότσι με είδη σουπερ – μάρκετ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος