FOLLOW US: facebook twitter

Εκπλήρωσαν τα όνειρα τους!: Οι πρώτοι της Ηλείας μιλούν για την επιτυχία τους

Ημερομηνία: 28-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Εκπαίδευση, Νέα
Ρεπορτάζ: Κική Κολοβέρου- Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

 

Χαρούμενοι και δικαιωμένοι για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν, παρά την δύσκολη λόγω καραντίνας χρονιά, αισθάνονται οι Ηλείοι μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και που μετά την ανακοίνωση των βάσεων, κατάφεραν να πετύχουν στους στόχους τους και να εισαχθούν στις σχολές και τα τμήματα που επιθυμούσαν.

Υποψήφιοι, με τις υψηλότερες κατά βάση βαθμολογίες στο Νομό αλλά και μαθητές που αγωνίστηκαν και κάτω από αντίξοές συνθήκες μπόρεσαν να περάσουν την πόρτα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μιλούν σήμερα στην Πρωινή.

Νίκη Νικολοπούλου, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Ιατρική Πατρών

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από τα τελικά αποτελέσματα που κατάφερα να εισαχθώ στην Ιατρική Σχολή Πατρών και μάλιστα με 2η σειρά επιτυχίας. Απεδείχθη ότι μετά την βροχή έρχεται ο ήλιος ..παρά τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες εργαστήκαμε τα καταφέραμε … θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πατέρα μου και την μητέρα μου για την στήριξη που μου προσέφεραν καθόλη τη διάρκεια της δύσκολης αυτής χρονιάς καθώς και τους καθηγητές μου για την άρτια προετοιμασία και την μεθοδικότητα με την οποία με προετοίμασαν. Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μας που όλοι μας ανυπομονούμε να το ζήσουμε !».

Γκιώνη Γεωργία, 1Ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Ιατρική Πατρών

Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που κατάφερα να εισαχθώ στην Ιατρική Πατρών (σειρά 6η) , που ήταν και η πρώτη μου προτίμηση. Έγινε αυτό που περίμενα και νιώθω ότι ανταμείφθηκαν οι προσπάθειές μου σε μια πολύ δύσκολη χρονιά από πλευράς προετοιμασίας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου.

Παναγιώτης Στάμος, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρική Θεσσαλονίκης

«Με την ανακοίνωση των βάσεων ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι διαδικασίες των Πανελληνίων 2021. Σήμερα έχω τη χαρά να πανηγυρίζω την εισαγωγή μου στην σχολή πρώτης προτίμησής μου. Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία της ζωής μου στέφθηκε με επιτυχία και θεωρώ ότι η είσοδος μου στην Ιατρική αποτελεί ένα ισχυρό θεμέλιο για το μέλλον που ονειρεύομαι. Για την επίτευξη του στόχου μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου από το 1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ, τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια Ορόσημο-Θαλής, τον Βιολόγο μου και την Φιλόλογό μου! Καλή φοιτητική ζωή σε όλους τους επιτυχόντες!».

Κώστας Φωτεινόπουλος, ΓΕΛ Πελοπίου, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)

Ο κύβος ερρίφθη! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου μιας και κατέχω πλέον μια θέση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών(πρώην ΑΣΟΕΕ) που τόσο επιθυμούσα και συγκεκριμένα στο γνωστό και πολυπόθητο Τμήμα  Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας! Η αλήθεια είναι ότι για μια τέτοια δύσκολη χρονιά -λόγω κορονοϊού- η βάση του τμήματος που επιθυμούσα κινήθηκε αρκετά ψηλά αλλά με συνοδοιπόρους την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου, το σχολείο μου, τους φίλους μου αλλά και τον κύριο Γεωργακόπουλο Τάκη και τον κύριο Καρανικολό Σπύρο  και όλους τους άλλους αφανείς αρωγούς, έφερα εις πέρας την αποστολή μου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά Καλή σταδιοδρομία!!

Μαρίνα Μαυρομάτη, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρική Πατρών

«Σήμερα και επίσημα βλέπω μπροστά μου τους κόπους μου να ανταμείβονται!! Η σχολή αυτή ήταν η δεύτερη επιλογή μου μετά την Αθήνα και νιώθω πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα! Ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένη για τη ζωή που με περιμένει από δω και στο εξής καθώς θα είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Ευχαριστώ και πάλι όλους τους ανθρώπους που μου στάθηκαν φέτος και εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή!! Όσο για τους συμμαθητές μου που δεν κατάφεραν να περάσουν εκεί που ήθελαν φέτος, θα ήθελα να τους θυμίσω πως οι πανελλήνιες δεν κρίνουν όλη μας τη ζωή…».

Λαμπρινή Aρβανίτη, 1Ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)

Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να εισαχθώ στην πρώτη σχολή προτίμησής μου, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Ανυπομονώ πλέον για τη φοιτητική ζωή, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη διάβασμα, άγχος και καραντίνα.

Περικλής Μικέλης, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

«Πέρασα στην ψυχολογία Θεσσαλονίκης. Δε θέλω να πω ψέματα είναι η δεύτερη επιλογή μου γιατί όπως είχα πει πρώτη επιλογή είχα το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Βέβαια λόγω της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, αν και είχα γράψει πολύ καλά, ο συντελεστής των αθλημάτων με άφησε εκτός της σχολής. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος όμως για την επιλογή μου γιατί μπορώ να το συνδυάσω με τον χώρο του αθλητισμού κάτι το οποίο με ενδιαφέρει πρωτίστως. Είναι και η αδερφή μου ήδη στην ψυχολογία, την οποία θαυμάζω και πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους όσους μου στάθηκαν στον αγώνα αυτό και με τους οποίος τώρα χαίρομαι την επιτυχία αυτή. Συγχαρητήρια σε όλους μου τους φίλους που πέτυχαν το στόχο τους, η χαρά μου είναι διπλή για εκείνους. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή στους μαθητές που τώρα εισέρχονται στο δύσκολο μονοπάτι των πανελλαδικών και επίσης καλή δύναμη σε αυτούς που επέλεξαν να ξαναδώσουν στους οποίους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!!».

Παναγιώτης Ραφαήλ Μικελόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρική Πατρών

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή η Ιατρική Πατρών και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που τα κατάφερα και πέτυχα το στόχο που είχα θέσει. Αισθάνομαι ότι οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς, μιας ιδιαίτερης χρονιάς, ανταμείφθηκαν και τώρα περιμένω ανυπόμονα την φοιτητική ζωή. Όλοι στερηθήκαμε την ελευθερία- όπως τη  βλέπει κανείς- αλλά εμένα προσωπικά με βοήθησε γιατί είχα περισσότερο χρόνο να συγκεντρωθώ στο στόχο μου και το διάβασμα μου παρότι λόγω της κλεισούρας ήταν κουραστικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξη και τους συγγενείς αλλά και τους καθηγητές μου σε σχολείο και φροντιστήριο για την βοήθεια τους».

Γαρυφαλιά Κοκκαλιάρη, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρικών Πατρών

«Δόξα τω Θεώ, καταφέρνω να εισαχθώ στη σχολή της πρώτης προτίμησής μου, στην Ιατρική της Πάτρας. Η έκρηξη ευτυχίας που αισθάνομαι σίγουρα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου το αφιερώνω στην οικογένειά μου, το μεγαλύτερο υποστηρικτή μου σε κάθε μου όνειρο. Πέρυσι, κατάφερα να μπω στη Φαρμακευτική της Πάτρας, μια σπουδαία σχολή, που όμως προσωπικά δεν με ικανοποιούσε. Χρειάστηκαν πείσμα και ψυχολογικά αποθέματα για να αποφασίσω να ξαναδώσω και σίγουρα καταλυτική ήταν η ενθάρρυνση της μητέρας μου. Η χρονιά αυτή ήταν δυσκολότερο διαχειρίσιμη σε ψυχολογικό επίπεδο – πολλές φορές δεν πίστευα ότι θα τελείωνε- όμως το πρόγραμμά μου ήταν σαφώς ανετότερο. Ευχαριστώ έναν- έναν τους καθηγητές μου για κάθε στήριξη. Είναι άδικο όμως να παραλείψω ότι στις δυσκολότερες στιγμές που η κόπωση και η ψυχολογική καταπόνηση πάσχιζαν να με καταβάλλουν, η προσευχή μου στην Παναγία ήταν το δυνατότερό μου όπλο. Χαίρομαι διπλά που περνάω στην Πάτρα μαζί με τον αδερφό μου, το Λάμπρο που καταφέρνει να εισαχθεί στη Φυσική! Καλές σπουδές σε όλους!».

Αγγελική Τσόπελα, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ

“Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πέτυχα στη πρώτη μου επιλογή  στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) σειρά 20ή. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε μια σχολή που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και έρευνας. Ευχαριστώ το Θεό γιατί μου έδωσε δύναμη, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα την αδελφή μου, το σχολείο μου (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας),τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που με στήριξαν”.

Κώστας Στασινόπουλος, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρική ΣΣΑΣ

«Πέρασα στη Στρατιωτική Ιατρική (ΣΣΑΣ) με σειρά επιτυχίας 14ος.  Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την επιτυχία γιατί ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η αγωνία μου τελείωσε και πλέον ετοιμάζομαι για το επόμενο βήμα. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν και με στήριξαν με κάθε τρόπο σ’ αυτή τη δοκιμασία».

Αθηνά Κουφωλιά, ΓΕΛ Κρεστένων, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και χαρούμενη από το αποτέλεσμα, καθώς κατάφερα να εισαχθώ στην πρώτη μου προτίμηση, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών. Είμαι χαρούμενη γιατί ολοκληρώθηκε ένας αγώνας πολλών ετών. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε στην δύσκολη αυτή προσπάθεια. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον μαθηματικό μου για την πολύτιμη βοήθεια του, τον καθηγητή πληροφορικής μου, τις καθηγήτριές μου Ιωάννα Πανοπούλου από το φροντιστήριο Δρούλια και Έφη Βαγγοπούλου από το φροντιστήριο Άλμα.

Μαρία Μικελοπούλου, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρική Πατρών

«Ιατρική Πατρών περνάω! Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γιατί οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!! Ευχαριστώ και πάλι πολύ τους καθηγητές και τους γονείς μου και χαίρομαι πολύ που τους έκανα υπερήφανους. Ανυπομονώ για αυτό το νέο ξεκίνημα!».

Πηνελόπη Μαστοροπούλου, ΓΕΛ Κρεστένων, Νομική Αθηνών        

Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που κατάφερα μέσα σε αντίξοες συνθήκες να επιτύχω τον υψηλότερο στόχο μου και να εισαχθώ στη Νομική Αθηνών, που ήταν και η πρώτη μου προτίμηση. Είμαι επίσης χαρούμενη που εφεξής θα υπηρετώ τη Δικαιοσύνη.

Κωνσταντίνος Γιαννάτος, 3ο ΓΕΛ Πύργου, Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

« Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Την πρώτη χρονιά, η σχολή εισαγωγής μου ήταν η Φαρμακευτική Σχολή Θεσσαλονίκης. Παρόλη την επιτυχία, δεν μπορούσα να μην δώσω στο όνειρο μου μια ακόμη ευκαιρία. Μετά από μια ακόμη δύσκολη χρόνια, η προσπάθεια μου ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την εισαγωγή στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Η σχολή που πάντα ήθελα, στην πόλη που πάντα θαύμαζα. Είμαι ευγνώμων για την τροπή των πραγμάτων και εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σε όλους όσους πέρασαν ή θα περάσουν την δοκιμασία των πανελληνίων. Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να ανοίξω αυτές τις πόρτες, το σχολείο μου 3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ, και την οικογένεια μου που δίχως αυτή δεν θα τα είχα καταφέρει !».

Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Τμήμα Πληροφορικής στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)

Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος γιατί πέτυχα τον στόχο μου και κατάφερα να εισαχθώ στη 2η σχολή προτίμησής μου και στο αντικείμενο σπουδών που μου αρέσει σε μια δυσκολίες και ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας. Είμαι ικανοποιημένος που ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές μου.

Γιώργος Σεϊντής, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ

Είμαι χαρούμενος γιατί κατάφερα να εισαχθώ σε μια πολύ καλή σχόλη και εμμέσως να πετύχω τον στόχο μου, καθώς με τη φετινή βαθμολογία μου θα μπορέσω την επόμενη χρονιά με το 10% να εισαχθώ στη σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής και, εφόσον δεν υπάρξει περιορισμός, να συνεχίσω και τη φοίτησή μου στο τμήμα στο οποίο μπήκα φέτος.

Νίκος Κατσαϊδώνης, ΓΕΛ Πελοπίου, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ

Πέρασα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, που ήταν η δεύτερη επιλογή μου, ωστόσο θα πάρω μεταγραφή λόγω της αδελφής μου που ήδη σπουδάζει στην Αθήνα. Είμαι αρκετά χαρούμενος που η προσπάθεια μου απέδωσε καρπούς και είδα το όνειρό μου να πραγματοποιείται, έπειτα από μια χρονιά με συνθήκες πρωτόγνωρες, λόγω της πανδημίας. Περιμένω με χαρά και ανυπομονησία να ξεκινήσει η φοιτητική ζωή.

Γιώργος Θεοχαρόπουλος, ΓΕΛ Κρεστένων, Σχολή Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος

Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, γιατί κατάφερα να εισαχθώ στη δεύτερη επιλογή μου, έπειτα από μια ασυνήθιστη χρονιά λόγω της πανδημίας. Πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσει ο νέος κύκλος στη ζωή μου.

Xαρούλα Νικολακοπούλου, ΓΕΛ Κρεστένων, Ψυχολογία Αθηνών  

Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθώς κατάφερα να εισαχθώ στην Ψυχολογία Αθηνών, η οποία ήταν και η πρώτη σχολή προτίμησής μου, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου.

Στυλιανός Μπότσας, ΓΕΛ Λάλα, Νομική

«Ύστερα από μια χρονιά βαρέως από αγωνία και κόπο διαβάσματος, κατόρθωσα να εισαχθώ στο επίκεντρο των στόχων μου ,τη Νομική. Αδημονώ την αρχή του νέου διαβάσματος και κυρίως του συντάγματος και των νόμων, γενικότερα. Επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ακόμη και του δημοτικού αλλά και τους ιδιώτες εκπαιδευτικούς που με ώθησαν για να επιτύχω τον στόχο μου. Πρωτίστως και ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Δρ.κοινωνιολογίας Κωνσταντίνο Λύγκα και την Σταματίου Μαρία ,οι οποίοι με βοήθησαν επαρκώς για το ψυχικό σθένος των εξετάσεων».

Eύη Παναγιωτοπούλου, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας  του Παν/μίου Πατρών

Η επιθυμία έγινε πραγματικότητα ! Μετά από έναν διετή «αγώνα» κατάφερα να εισαχθώ στην σχολή της προτίμησής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου, η οποία στάθηκε δίπλα μου στην προσπάθεια αυτή για δεύτερη χρόνια, τον μαθηματικό μου κ. Θανάση Γιαννακοπουλο και τους υπόλοιπους καθηγητές μου!

Ελένη Κατσάπη, ΓΕΛ Λεχαινών, Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας Παν/μιο Πειραιώς

Νιώθω πάρα πολύ ωραία γιατί κατάφερα να εισαχθώ στη 2η επιλογή μου και μάλιστα σε ένα αντικείμενο σπουδών που μου αρέσει πολύ. Αισθάνομαι τεράστια ανακούφιση. Ήταν μια χρονιά με αντιξοότητες λόγω της καραντίνας και τα διαδικτυακά μαθήματα με δυσκόλεψαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν στην προσπάθειά μου.

Παναγιώτης Κορίζης, Νομική Κομοτηνής

«Ευχαριστώ πολύ όσους μου συμπαραστάθηκαν, την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου!!Ήταν ο πρώτος μου στόχος και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους! Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε, άλλος ένας εξίσου όμορφος αρχίζει!».

Μαρία Κερπινιώτη, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδαςς, 2η στην Ιατρική Πατρών

“Η Ιατρική Σχολή, ήταν ένας στόχος που απαιτούσε αγώνα και σκληρή δουλειά. Τα κατάφερα και δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά και την περηφάνια μου. Ευχαριστώ, πρώτα πρώτα τους γονείς μου, που με στήριξαν σε αυτή την επιλογή και τους καθηγητές  μου, που συνέβαλαν ώστε το όνειρο μου να γίνει πραγματικότητα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή σε όλους τους μαθητές”

Βασιλική Γαλάνη, ΓΕΛ Πελοπίου, Ψυχολογία Πάντειου Πανεπιστημίου

“Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και όλους τους καθηγητές μου που μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας στάθηκαν διπλά μου και με βοήθησαν να πέτυχω τον στόχο μου! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, εύχομαι καλή σταδιοδρομία!

Στάθης Χριστοδουλόπουλος, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 9ος στο τμήμα Μηχ/κών Η/Υ και Πληροφορικής Παν. Πατρών

«Νιώθω χαρούμενος και δικαιωμένος από το αποτέλεσμα των προσπαθειών μου. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που με στήριξαν και ιδιαίτερα την οικογένειά μου. Επέλεξα συνειδητά το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και πιστεύω πως θα δικαιώσει τα όνειρά μου!».

Θέτις Δούρου, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη διότι ήταν η σχολή πρώτης μου επιλογής. Πλέον ανυπομονώ για την αρχή της φοιτητικής μου ζωής.. Αυτόν τον καιρό υπάρχει ο φόβος για λοκνταουν κάτι το οποίο απεύχομαι. Ελπίζω η χρονιά να κυλίσει όπως την έχω φανταστεί, όχι μόνο εγώ αλλά και όλα τα παιδιά που περνούν αυτή τη φάση της ζωής τους».

Ελένη Χριστοδουλοπούλου, 3ο ΓΕΛ Πύργου, Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ

«Σήμερα, έχω μεγάλη χαρά γιατί πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο που είχα από πιτσιρίκι να μπω στο θεατρικών σπουδών στο εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το χαμόγελό μου είναι τόσο μεγάλο που νιώθω ότι θα παύσουν να ηχούν πια νέα άσχημα… Να παλεύετε παιδιά για την “Ιθάκη” σας και αν δεν “πετύχετε” δεν πειράζει… Θα έχετε καταλάβει οι Ιθάκες τι σημαίνουν!».

Κωνσταντίνα Βαλκανά, 3ο ΓΕΛ Πύργου, Λογιστική και Χρηματοοικονομία Καλαμάτας

«Είμαι ικανοποιημένη και χαρούμενη για την εισαγωγή μου στο τμήμα Λογιστικ΄΄ης και Χρηματοοικονομίας Καλαμάτας . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου , την οικογένεια μου και τους φίλους που σε μια τόσο απαιτητική χρόνια ήταν όλοι δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια . Καλή επιτυχία στις επόμενες χρονιές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος