FOLLOW US: facebook twitter

Εκπλήρωσαν τα όνειρα τους!

Ημερομηνία: 29-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Νέα

Οι πρώτοι της Ηλείας μιλούν για την επιτυχία τους

Ρεπορτάζ: Κική Κολοβέρου- Παναγιώτης Φωτεινόπουλος


Χαρούμενοι και δικαιωμένοι για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν, αισθάνονται οι Ηλείοι μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και που μετά την ανακοίνωση των βάσεων, κατάφεραν να πετύχουν στους στόχους τους και να εισαχθούν στις σχολές και τα τμήματα που επιθυμούσαν.
Υποψήφιοι, με τις υψηλότερες κατά βάση βαθμολογίες στο Νομό αλλά και μαθητές που αγωνίστηκαν και κάτω από αντίξοές συνθήκες μπόρεσαν να περάσουν την πόρτα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μιλούν σήμερα στην Πρωινή.

Δημήτρης και Πελαγία Λιβανά: Διπλή χαρά για δίδυμα στην Αμαλιάδα

Ο Δημήτρης και η Πελαγία Λιβανά, δίδυμα από την Αμαλιάδα, άριστοι και οι δύο στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, κατάφεραν με κόπο και συστηματικό διάβασμα να πετύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούσαν. Ο Δημήτρης στην πρώτη του επιλογή που είναι η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Μετσόβιο Πολυτεχνείου και η Πελαγία στη δεύτερη προτίμηση της που είναι Υπαξιωματικών Ναυτικού στον Πειραιά. Η χαρά και των δυο, πολύ μεγάλη. Ενθουσιασμένοι αλλά κυρίως ικανοποιημένοι που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν, βλεπουν το μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους με αισιοδοξία. «Ευελπιστούμε το καλύτερο μέσα από τις σχολές μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε εξίσου καλά και τις σπουδές μας» λένε και ευχαριστούν εκ νέου την οικογένεια και την γιαγιά τους για την υποστήριξη, αλλά και τους καθηγητές τους στο σχολείο και στα φροντιστήρια «Ιδιαίτερο» και «Εξέλιξη».

Ο χρόνος που αφιέρωσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο συστηματικό διάβασμα αλλά και οι θυσίες τους, έπιασαν τόπο και σήμερα ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και δηλώνουν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα στη ζωή τους! Καλές σπουδές λοιπόν και στους δυο!

Μαρία-Κων/να (Μαριτίνα) Σπηλιοπούλου – Φιλολογία Αθηνών

Eίμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη, γιατί περνάω ως πρώτη στην πρώτη μου επιλογή, που είναι η Φιλολογία Αθηνών, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η μελέτη της γλώσσας. Ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες ετών και ανυπομονώ να ξεκινήσει μια νέα περίοδος στη ζωή μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, περάσαμε δύο χρόνια δύσκολα και είμαστε όλοι ήρωες. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους γονείς μου, γιατί ήταν δίπλα μου και συνέβαλαν στο να διαμορφωθεί ένα πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους φροντιστές μου για την υποστήριξη στην προσπάθειά μου.

Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος, Σχολή Ικάρων (Ιπτάμενων)

Νιώθω πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, γιατί κατάφερα να περάσω στη Σχολή Ικάρων (Ιπτάμενων) που ήταν η πρώτη μου επιλογή και το όνειρό μου. Το περίμεναν ως έναν βαθμό, γιατί είχα 1000 μόρια πάνω από την περσινή βάση, αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό όταν το βλέπεις και επίσημα. Πλέον ετοιμάζομαι για έναν νέο τρόπο ζωής.

Koτσώνη Χριστίνα, Φαρμακευτική Αθηνών

Νιώθω πάρα πολύ ωραία, γιατί πέρασα στην πρώτη μου επιλογή και είμαι χαρούμενη που κατάφερα να περάσω ως 11η στη σειρά. Δεν είχα άγχος για το αποτέλεσμα, ήμουν 100% σίγουρη, αλλά η 11η θέση ήταν μου γέμισε πρόσθετη χαρά και σίγουρα είναι άλλο να το περιμένεις κι άλλο να το βλέπεις αποτυπωμένο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξή τους, ειδικά η μητέρα μου με βοήθησε πάρα πολύ στη διατροφή μου, αλλά και τους παππούδες μου που πίστευαν σε μένα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου Γιάννη Κουτρουμάνο, Διονύση Λιακόπουλο, Κώστα Γιαννόπουλο, Γιάννη Χριστοδουλόπουλο για την εκπαιδευτική και ψυχολογική τους υποστήριξη, καθώς έβλεπαν την προσπάθειά μου και με βοηθούσαν να είμαι ψύχραιμη.

Λαμπαδίτης Νίκος, Φαρμακευτική Πατρών

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κατάφερα να περάσω 1ος στη Φαρμακευτική Πατρών, που ήταν και η πρώτη μου επιλογή! Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και τώρα ετοιμάζομαι για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο αι με όσους έκανα μαθήματα, και γενικώς όσους μου συμπαραστάθηκαν.

Μεντής Σωτήρης, Ιατρική Πατρών

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος καθώς επιτεύχθηκε ο βασικός μου στόχος, που είναι η εισαγωγή στην Ιατρική Πατρών, 4ος στην κατάταξη. Εργάστηκα καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας για τον συγκεκριμένο στόχο. Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό για την πολύτιμη βοήθειά του. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης, ιδιαίτερα τους καθηγητές του ΓΕΛ Ζαχάρως, καθώς επίσης και τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, για την πολύτιμη ψυχολογική τους υποστήριξη. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμμαθητές μου να επιτύχουν τον στόχο τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Αποστολοπούλου Γρηγορία, Οδοντιατρική Αθηνών

Νιώθω πολύ ανακουφισμένη και ταυτόχρονα χαρούμενη που πήγαν όλα καλά και όπως επιθυμούσα. Πέρασα στην Οδοντιατρική, που είναι η πρώτη μου επιλογή και αισθάνομαι πολύ καλά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου διότι με στήριξε ανελλιπώς σε όλη την προσπάθεια, τους καθηγητές του σχολείου που είναι αξιόλογοι, και τους καθηγητές του φροντιστηρίου , κ. Διονύση, κ. Κατερίνα (Φυσική). Λ. Ζαχαρία (Βιολογία) κ. Βάσω (Έκθεση).

Τσίρμπας Λευτέρης-Παναγιώτης, Ιατρική Πατρών

Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, γιατί πραγματοποιήθηκε μια επιθυμία χρόνων, καθώς κατάφερα να περάσω δεύτερος στην Ιατρική Πατρών, που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και τα αδέλφια μου που με στήριξαν και τους φίλους μου που το περάσαμε όλοι μαζί.

Μπακόπουλος Γιώργος, Ιατρική Πατρών

Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, Ιατρική Πατρών, και νιώθω ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά οι κόποι ανταμείβονται όταν δουλεύεις σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου, τους φροντιστές μου.

Γιαννακέα Κατερίνα, Οδοντιατρική Aθηνών

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί κατάφερα να περάσω στη 2η επιλογή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη και ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την ψυχολογική υποστήριξη και ιδιαίτερα τον μπαμπά μου πού ήταν και δάσκαλός μου και με υποστήριζε, καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Λένα Βαγγοπούλου, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 2η στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκη

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη γιατί πέτυχα στην πρώτη μου επιλογή, την Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης. Ήταν μια πολύ κουραστική χρονιά με πολλές θυσίες αλλά οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Ανυπομονώ να αρχίσω την νέα μου ζωή, στην υπέροχη Θεσσαλονίκη, να αποκτήσω εμπειρίες και να προοδεύσω στη σχολή μου. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου σε σχολείο και φροντιστήριο για όλη τη στήριξη που μου παρείχαν».

Δωροθέα Νιάρχου, Εκπαίδευσης & αγωγής στην προσχολική ηλικία (Αθήνα) ΕΚΠΑ

Νιώθω ικανοποιημένη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξή τους.

Βασίλης Καραμεσίνης, Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών

Νιώθω πολύ χαρούμενος, ανακουφισμένος και δικαιωμένος γιατί έπιασαν τόπο οι κόποι και οι προσπάθειές μου. Πλέον ξεκινά ένα νέος κύκλος στη ζωή μου και ανυπομονώ να τον ζήσω.

Ελένη Κουρκούτα, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Μηχανολόγων Μηχανικών Μετσόβιο Πολυτεχνείο

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη, καθώς πέρασα στην πρώτη μου επιλογή- την σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – 13η σε σειρά επιτυχίας. Δεν μπορώ, όμως, να πω πως ξαφνιάστηκα, αφού στο μέγιστο είχα συγκεντρώσει 19.240 μόρια και για τις δυο πρώτες μου επιλογές 19.090 και 19.140(για την Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΕΜΠ) μόρια αντίστοιχα. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την φοιτητική ζωή και το πανεπιστήμιο. Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για μένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους είτε πέρασαν σε αυτό που ήθελαν είτε όχι, γιατί αγωνίστηκαν για το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι τελικά αυτό. Και στα παιδιά που θα ακολουθήσουν εύχομαι καλή δύναμη… και να μην ξεχνούν ότι άμα βάλουν έναν στόχο και επιμείνουν θα τον πετύχουν!»

Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος, ΓΕΛ Ανδραβίδας, 1ο στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πατρών

«Ειμαι ικανοποιημένος που περνάω στην πρώτη μου επιλογή που είχα στο μηχανογραφικό που είναι το τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πατρών. Αισθάνομαι νοσταλγία που τελείωσε η σχολική ζωή και ταυτόχρονα αισιόδοξος για τη νέα αρχή της φοιτητικής ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια και τους καθηγητές και τους φίλους μου που ακόμα και σε δύσκολες περιόδους με υποστήριξαν στον αγώνα αυτό».

Γιαννοπούλου Κωνσταντίνα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου καθώς πέτυχα να εισαχθώ στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την συμπαράσταση και τη στήριξη και τους καθηγητές μου για την σωστή καθοδήγηση που μου παρείχαν και την ψυχολογική υποστήριξη».

Ανδρέας Τακουμάκης, Λύκειο Βάρδας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πολυτεχνείο Πατρών

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή που είχα σαν πρώτη επιλογή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Πατρών. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου κύριο Διαμαντόπουλο, κύριο Καρβουνιάρη και τη φιλόλογο κυρία Κρίγκου για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγηση. Εύχομαι καλή φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά».

Χρήστος – Σταμάτης Δημητρόπουλος, Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Όπλα)

28ος σε σειρά εισαγωγής. Διαγωνίστηκε μετά από 2 χρόνια σε γραπτές εξετάσεις εκ νέου. Ήταν φοιτητής της Σχολής ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Αθήνα.           

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έκανα πραγματικότητα τον στόχο μου καθώς ήταν η πρώτη επιλογή μου εξ αρχής. Η φετινή δοκιμασία καθίσταται προοίμιο των πολλών που θα αντιμετωπίσω στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Οφείλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που αποτέλεσαν τους στυλοβάτες στην προσπάθεια μου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος