FOLLOW US: facebook twitter

Εκπαιδευτική εκδρομή του Ελληνικού Ωδείου Πύργου στην «Όμορφη Πόλη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ημερομηνία: 25-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής του δράσης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώνει εκδρομή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη), την Κυριακή 10  Μαΐου 2020, από 9:00 π.μ. έως την επιστροφή, για την παρακολούθηση της παράστασης «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ-Μίκης Θεοδωράκης», στις 6 μ.μ.

Πρόκειται για μία μοναδική θεατρική-μουσική παράσταση που κατ’ απαίτηση των θεατών επανέρχεται τον Μάιο, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του χειμώνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μουσική – ποίηση: Μίκης Θεοδωράκης
ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Τραγουδούν: Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Σαλίνα Γαβαλά   

Παίζουν: Κώστας Καζάκος, Γιώργος Κιμούλης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιώργος Βάλαρης, Αιμίλιος Ράφτης, Άκης Σιδέρης και η Λήδα Πρωτοψάλτη

Χορεύουν (αλφαβητικά): Ιωάννα Θεοδώρου, Αλέξανδρος Κεϊβανάι, Βασιλική Μακρή, Ηλίας Μπαγεώργος, Φαίδρα Νταϊόγλου, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Στεφανία Σωτηροπούλου, Κωνσταντίνος Φρίγγας

Το Κόστος της εκδρομής για όλους τους συμμετέχοντες είναι 40 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει το εισιτήριο της παράστασης (β΄εξώστης), την μεταφορά στην Αθήνα  και την επιστροφή στον Πύργο.

Τα παιδιά κάτω των 17 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους ή κάποιο  ενήλικο άτομο που θα έχει την έγκριση της οικογένειας, διαφορετικά θα πρέπει να έχουμε την ενυπόγραφη δήλωση  του  γονέα  με την οποία συναινεί για τη συμμετοχή του παιδιού του στη σχεδιαζόμενη εκδρομή – μετακίνηση, αφού προηγουμένως ενημερωθεί εγγράφως για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαιδευτικής εκδρομής. Υποχρεούται το κάθε παιδί – ανήλικο μέλος να δηλώσει τα τηλέφωνα των γονέων του ή κάποιου κοντινού συγγενικού του προσώπου για οτιδήποτε χρειαστεί.

Συμμετοχές στη γραμματεία του Ωδείου μέχρι  την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020   για να ισχύει η προκράτηση με την προνομιακή τιμή εισιτηρίου παράστασης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαιδευτικής εκδρομής θα σας γνωστοποιηθεί σύντομα.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, ώρες 17:00-21:00


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος