FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών με ευχές για ασφαλείς κυνηγετικές εξορμήσεις

Ημερομηνία: 24-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην ψησταριά «Βροντός» στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, όπου το παρών έδωσαν πολλοί κυνηγοί με τις οικογένειές τους όπου πέρασαν ένα πολύ ωραίο βράδυ με καλό φαγητό, μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας προλόγισαν με ευχές για το νέο έτος και προσωπικές ευχές στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου και τις οικογένειές τους, , ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ν. Μοράντ και ο αντιδήμαρχος Α. Μίγκος, ο πρόεδρος της Δ.Κ Λεχαινών Γ.Γαλάτης και ο Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ Π. Γραμματσούλιας. Την πίτα έκοψαν ο πρόεδρος της Γ. ΚΟΠ Π. Γραμματσούλιας μαζί με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών Γ. Βέρροιο. Το φλουρί της πίτας έτυχε στην Μαρία Παναγιωτοπούλου, σύζυγος του πρώην Προέδρου του Συλλόγου κου Γ. Παναγιωτόπουλου, όπου και κέρδισε ένα κυνηγετικό σουγιά, δώρο του Συλλόγου και μια άδεια κυνηγίου για τη νέα κυνηγετική σαιζόν, δώρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας και μας στηρίζουν σε όλες τις εκδηλώσεις μας και ευχόμαστε σε όλους υγεία, ό,τι επιθυμεί ο καθένας για το νέο έτος και φυσικά ασφαλείς κυνηγετικές εξορμήσεις!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος