FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών: Ευχές για ασφαλείς κυνηγετικές εξορμήσεις!

Ημερομηνία: 05-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών κυνηγών, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή το βράδυ, η εκδήλωση- συνεστίαση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου  στη ψησταριά ”Κοτσίρης” στην Ανδραβίδα.

Πολλά μέλη με τις οικογένειές τους  καθώς και εκπρόσωποι άλλων κυνηγετικών συλλόγων του νομού, έδωσαν το παρόν και  γλέντησαν  με την ψυχή τους, καθώς επικράτησε αρκετά εύθυμη διάθεση, όπως και ευχάριστες εκπλήξεις για πολλούς από τους παρευρισκόμενους, που κέρδισαν δώρα από τις δύο  λαχειοφόρους, που πραγματοποιήθηκαν.

Στο στιγμιότυπο ο πρόεδρος της Γ΄ ΚΟΠ, κος Π. Γραμματσούλιας, με τον Γ.Γραμματέα κο Αν.Παπαδάτο και τα μέλη κο Χρ.Πλιάγκο και Σπ. Αναστασόπουλος. Μαζί τους ο αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου κος Αλ. Κωνσταντόπουλος, η πάντα δραστήρια κα Γ.Ζουλινάκη-  πρόεδρος του Ομίλου Εργασίας Κυν. Σκύλων Ν.Ηλείας όπως και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καμαρών μέλος της Ελεγκτικής επιτροπής της Γ΄ΚΟΠ, κος Γ. Αλεξόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή  του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών,όπως και τα μέλη του ΔΣ και τον Πρόεδρο της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, κο Π. Γραμματσούλια, που ήταν παρόντες και πάντα τους στηρίζουν στις  εκδηλώσεις  και εύχεται  σε όλους υγεία και μια καλή χρονιά και φυσικά…  ασφαλείς κυνηγετικές εξορμήσεις!  Τυχερή ήταν η κα Β. Παναγιωτοπούλου, σύζυγος του πρώην μέλους του ΔΣ, του ΚΣ Λεχαινών, Γ. Παναγιωτόπουλου, που εκτός από το φλουρί κέρδισε και μια τοπική άδεια κυνηγίου, προσφορά της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος