FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Βάρδας: Με την ευχή για ανάκαμψη της τοπικής αγοράς της Βουπρασίας το 2020

Ημερομηνία: 29-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για τη νέα χρονιά, παρουσία του εμπορικού κόσμου της Βουπρασίας, πολλών κατοίκων της περιοχής και επίσημων προσκεκλημένων,  ο Εμπορικός Σύλλογος Βάρδας έκοψε το βράδυ του Σαββάτου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χώρο του πρώην δημαρχείου Βάρδας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος,  ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπο φορέων, συλλόγων και Αθλητικών Σωματείων της Βουπρασίας. Τα τέσσερα από το οχτώ φλουριά ήταν προσφορά τοπικών καταστημάτων και τα υπόλοιπα προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Γλυκά το κάτι άλλο».

Την πίτα που ευλόγησαν ιερείς της Βουπρασίας, έκοψε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας Ανδρέας Τσίρος που ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και το 2020 να είναι μια χρονιά ανάκαμψης για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής και τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτήςκ. Α. Νικολακόπουλος και ο δήμαρχος Γ. Λέντζας. Με την ευκαιρία βεβαίως της παρουσίας πολλών μελών του Εμπορικού Συλλόγου συζητήθηκαν και τα καθιερωμένα θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο της Βουπρασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος