FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα ο Υπερίων Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 14-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του αθλητικού σωματείου «Υπερίων Αμαλιάδας»  στο βοηθητικό Κλειστό της Ήλιδας. Παραβρέθηκαν οι αθλητές των τμημάτων Ακαδημιών, οι γονείς, οι φίλοι και οι χορηγοί. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας Αγ. Γεωργίου, Πατέρας Γεώργιος Σταθόπουλος, ευχόμενος καλή χρονιά, αγάπη, υγεία και πρόοδο στους αθλητές. Στη συνέχεια έγινε η κοπή πίτας από τον γραμματέα κ.Φραγκιά, παρουσία των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. και κλήρωση των δώρων αυτής. Οι δύο τυχεροί ήταν οι Πατσούρης Κων/νος και Χρυσόστομος Θεόδωρος.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς, αθλητές, φίλους, τους Χορηγούς ΑΝΕΜΟΣ-ΚΑΦΕ (Κουρούτα), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΤΡΥΦΩΝΑ-ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ-LIFE TIME για την στήριξη προς το σύλλογο. Επίσης ευχαριστεί την επιχείρηση ΚΩΝ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για την προσφορά της πίτας στη φετινή εκδήλωση του Υπερίωνα.

Η ευχή για το 2019 να έχουμε καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία, καλή πρόοδο στους αθλητές μας και πάντα… υπερίωνες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος