FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα η Γ.Ε.Π. Ηρακλής

Ημερομηνία: 11-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (3/2) στο café «Ακροβάτης» η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αγωνιστικών τμημάτων των Ακαδημιών της Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου. Η εκδήλωση ήταν ξεχωριστή, με τους νεαρούς αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές και τη διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, άπαντες μια οικογένεια, να εύχονται για μία καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που βιώνει ο Σύλλογος, έπειτα το «κλείσιμο» του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος», η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεμίζοντας άπαντες στην ομάδα με αισιοδοξία και ευχαρίστηση για την μαζική συμμετοχή των αθλητών και των οικογενειών τους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην εν γένει ανάπτυξη του μπάσκετ στην πόλη μας, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα. Στόχος της ομάδας μας ήταν και παραμένει η άθληση των νέων του τόπου μας, ο εφοδιασμός τους με τις κατάλληλες στάσεις και αξίες, καθώς και η παράλληλη ευχαρίστηση και αγάπη τους για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Φυσικά, αρκετοί ήταν οι τυχεροί της βραδιάς, οι οποίοι κληρώθηκαν και κέρδισαν όμορφα δώρα. Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής εύχεται σε όλους υγεία και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα των παιδιών και των οικογενειών τους.

Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά το αρτοποιείο του Βασίλειου Γιαννακόπουλου για την ευγενική προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά το café «Ακροβάτης» για τη φιλοξενία, την άψογη εξυπηρέτηση και τις νόστιμες ποικιλίες που ετοίμασε και παρείχε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος