FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα η Αναγέννηση Πύργου

Ημερομηνία: 30-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με χαρούμενη και εορταστική διάθεση πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ο νεοσύστατος Γυμναστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννηση Πύργου».

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο «ΕΞΑΡΧΟΣ Cafe»  στο κέντρο του Πύργου την περασμένη Κυριακή. Σε ένα κατάμεστο μαγαζί οι μικροί αθλητές του στίβου, μαζί με τους φίλους του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Με την παρουσία του Δ.Σ. του συλλόγου, την εκδήλωση προλόγισε ο προπονητής του συλλόγου κ. Μάκης Κόκκαλης, ευχόμενος καλή χρονιά με ευχές για ταχεία ανάπτυξη του συλλόγου.

Ακολούθως, έγινε η κοπή της πίτας αναμένοντας τους τυχερούς. Εν τέλει τυχεροί ήταν η μικρή Άννα, αθλήτρια του τμήματος Μίνι Παγκορασίδων (Κ12)  και η Κατερίνα, αθλήτρια των Παγκορασίδων (Κ16).

Στη συνέχεια παρατέθηκε μίνι δεξίωση για τους παρευρισκόμενους, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη επιτυχημένη εκδήλωση.

Εκτός από την αίθουσα του συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, όπου καθημερινά γυμνάζονται οι αθλητές, το μεγάλο ραντεβού είναι για τις 2 Μαρτίου που έχει προγραμματιστεί ο αποκριάτικος χορός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος