FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψαν την πίτα τους στην Καλίδονα παρουσία του δημάρχου Ζαχάρως και εκπροσώπων της Περιφέρειας

Ημερομηνία: 08-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Παρουσία μελών, φίλων και αυτοδιοικητικών σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλίδονας,  πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΣΑΡΕΝΑ.  Η έναρξη της νέας χρονιάς άρχισε για την Καλίδονα με καλούς οιωνούς από την νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Ζαχάρως και από τους εκπροσώπους της Περιφ. Δυτικής Ελλάδος Εκ μέρους του Δήμου Ζαχάρως παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κος Κ. Αλεξανδρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Ζαχάρως κος Φ. Αλεξανδρόπουλος, η Αντιδήμαρχος κα Δ.Σκαλτσά, ο Πρόεδρος της κοινωφελούς Επιχείρησης κος Γιάννης Μπαλαδημας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κώστας Αναστασόπουλος, και Νίκα Λαμπροπουλου. Εκπροσώπησαν την περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κος Ν.Κοροβέσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κος Θ.Βασιλόπουλος.

Η πρόεδρος Φιλιώ Νιάρχου  τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν όλοι στην πρόσκληση του ΔΣ, και ευχήθηκε σε όλους μαζί αλλά και στον καθενα χωριστά η νέα χρονιά να χαρίζει όμορφες στιγμές για τη ζωής μας, που θα γίνουν ορόσημα για καλύτερες ημέρες στο μέλλον. Όπως τόνισε στον χαιρετισμό της «Θα πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας».

Μετά τις ευχές αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου τόνισε ότι δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την πολιτεία και έδωσε έμφαση στο εκκλησάκι του Βαρκου που παραμένει κλειστό και παρακάλεσε τον Δήμο να βοηθήσει να γίνει μελέτη για να ξαναλειτουργήσει. Τόνισε δε αν ήταν θέμα αποκλειστικά του Συλλόγου θα είχε λυθεί το θέμα όπως κατά το παρελθόν είχαν τακτοποιηθεί και αλλά θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά την ανάπτυξη του χωριού μας. Ο Δήμαρχος ευχήθηκες σε όλους και μίλησε με θετικά λόγια για ότι χρειαστεί το χωριό.  Αφού δόθηκαν βιβλία στα παιδιά που βρέθηκαν αναμεσά μας μοιράστηκε η πίτα που ήταν προσφορά από την Ταμία Ελένη Περράκη . Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν η Σταυρούλα Γεωργοπούλου και ο Τάκης Καμπανάς. Στην συνέχεια προσφέρθηκαν διάφορα παραδοσιακά εδέσματα ποτά και αναψυκτικά σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Triantafullia Niarchou, άτομα στέκονται, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνεται ο Nikos Korovessis, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος