FOLLOW US: facebook twitter

‘Εκοψαν την πίτα τους οι ΑΝΕΛ Ηλείας παρουσία του Γραμματέα, στελεχών και φίλων του κόμματος

Ημερομηνία: 01-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την πίτα τους έκοψαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ν. Ηλείας στα γραφεία των ΑΝΕΛ στον Πύργο το περασμένο Σάββατο με πολλές ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά. Το «παρών»  έδωσαν ο Γραμματέας του κόμματος  Κώστας Καράμπελας Κώστας ο οποίος έκοψε την πίτα και συνοδευόταν απο τον Άκη  Δαγλαρτζή υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού και τον Αντώνη Λυριωτάκηαπό την νεολαία των ΑΝΕΛ.

Τις ευλογίες για την καινούρια χρονιά έδωσε ο π. Ηλίας  Αγγελής ο οποίος ευλόγησε την πίτα ενώ στην σύντομη ομιλία του ο συντονιστής των ΑΝΕΛ Ηλείας Τάκης Τσιλιμίγκρας ευχαρίστησε τον Γραμματέα του κόμματος, τον υπεύθυνο σχεδιασμού και τον εκρπόσωπο της νεολαίας των ΑΝΕΛ για την παρουσία τους στον Πύργο, καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους των ΑΝΕΛ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. κ.  Καράμπελας στο σύντομο λόγο του ευχαρίστησε την συντονιστική Ηλείας για την πρόσκληση και έκανε αναφορά γύρω από την συνθήκη των Πρεσπών καθώς επίσης και για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι ΑΝ.ΕΛΛ να λυθούν χρόνια προβλήματα που ταλάνιζαν τη χώρα μας και τους πολίτες. Καταλήγοντας τόνισε ότι οι ι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πάντα δίπλα στους πολίτες και αγωνίζονται για το καλύτερο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος