FOLLOW US: facebook twitter

Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ και νέο ΔΣ στην Μικτή Χορωδία Πύργου: 23 εμφανίσεις της Χορωδίας σε μια τριετία σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση  της Μικτής Χορωδίας Πύργου, στο  Ελληνικό Ωδείο  Πύργου.

Εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και ο οικονομικός απολογισμός 2019..

Σύμφωνα με τα πεπραγμένα της τελευταίας τριετίας η Μικτή Χορωδία Πύργου είχε 23 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα  η Μικτή Χορωδία Πύργου πραγματοποίησε  Χορωδιακές Συναντήσεις με συμμετοχή 5 χορωδιών στον Πύργο, το  Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας με συμμετοχή 28 χορωδιών  και συμμετείχε σε φεστιβάλ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως  Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Φάρσαλα, Ξάνθη, Γαργαλιάνους,  Στυλίδα. Τρίκαλα,  .Αργος,  Πάτρα, Τρίπολη και στην Αόστα της Βόρειας Ιταλίας.

Ακολούθησε η  ψηφοφορία και εξελέγη το νέο πενταμελές συμβούλιο  που θα έχει τριετή θητεία:

Πρόεδρος : Ιωάννα Τζουανοπούλου

Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Γαβριλιάδης

Γραμματέας: Κατερίνα Ρήγα

Ταμίας :Χριστίνα Σταλιά

Έφορος Υλικού: Γεωργία Μιχαηλίδη

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου για τα συμμετοχή τους στις εκλογές και την εμπιστοσύνη  που επέδειξαν σ΄ αυτό.

Αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει, ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του, σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του σωματείου, που είναι η ανάπτυξη και προώθηση των μουσικών και πολιτιστικών επιδιώξεων των μελών του, καθώς και η διοργάνωση μουσικών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων  σε συνεργασία με άλλους πολιτιστικούς συλλόγους   της Ελλάδας και του εξωτερικού, με γνώμονα την πολιτιστική ενίσχυση της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος