FOLLOW US: facebook twitter

Εκλογές – ΠΑΣΟΚ: Ας περιμένουν οι γυναίκες…

Ημερομηνία: 30-01-2023 | Συντάκτης:

-Μόνο τους άνδρες του ψηφοδελτίου της Ηλείας ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ 

-Με αιχμηρή ανακοίνωση αποχώρησε η Νίκη Κοκκαλιάρη

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Μέρα επίσημων ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή για το ΠΑΣΟΚ, καθώς μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής γνωστοποιήθηκε η σύνθεση των ψηφοδελτίων πανελλαδικά.

Σε ό,τι αφορά την Ηλεία, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες, καθώς ανακοινώθηκαν μόνο οι τέσσερις άνδρες που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού. Αυτοί θα είναι ο νυν βουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μιχάλης Κατρίνης, ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας, Μισέλ Αμπου-Χάντμπα, ο επίσης δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας, Κώστας Τσεριώνης, και ο γιατρός Αριστομένης Χρόνης, ο οποίος ήταν υποψήφιος και το 2019.

Η εξεύρεση γυναικών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Ηλείας έχει μετατραπεί πλέον σε δύσκολη εξίσωση, καθώς η μοναδική «κλειδωμένη» ως τώρα, η μηχανικός και γ.γ. του δήμου Ήλιδας, Νίκη Κοκκαλιάρη, απέσυρε το ενδιαφέρον της προχθές αργά το απόγευμα, εκδίδοντας μακροσκελή και ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση (διαβάστε αναλυτικά στη σελίδα 8), όπου καταγγέλλει παρασκηνιακές μεθοδεύσεις στον καθορισμό της σύνθεσης του ψηφοδελτίου «φωτογραφίζοντας» εμμέσως πλην σαφώς τον πρώην βουλευτή Ηλείας, Γιάννη Κουτσούκο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πρωινής», το βράδυ του Σαββάτου έγινε προσπάθεια από «πολύ ψηλά» για να μεταπειστεί η κ. Κοκκαλιάρη και να μπει στο ψηφοδέλτιο, όμως δεν τελεσφόρησε.

Πλέον, τα στελέχη των οργάνων του κόμματος θα επικεντρωθούν το επόμενο χρονικό διάσημα στη βολιδοσκόπηση γυναικών, με επίκεντρο τον Πύργο και τη νότια Ηλεία, ώστε να επιτευχθεί ισορροπημένη γεωγραφική εκπροσώπηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος