FOLLOW US: facebook twitter

Εκλογές ΕΠΣ Ηλείας: Υποψήφιος με την Π.Α.Κ. Ηλείας ο Άρης Ιακωβάκης

Ημερομηνία: 20-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πολύπειρος Άρης Ιακωβάκης, με μεγάλη προσφορά στον Ηλειακό Λεχαινών και γενικότερα στο ηλειακό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες, θα είναι υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηλείας, με την παράταξη της Π.Α.Κ. Ηλείας, στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 31 Μαρτίου. Μια δυνατή υποψηφιότητα για την παράταξη του Πέτρου Μπηλιώνη, καθώς ο Άρης Ιακωβάκης είναι ένα πρόσωπο απολύτως κοινής αποδοχής, με κύρος και ήθος.
Ο πρόεδρος του Ηλειακού, Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, μέσω δήλωσής του, έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του Άρη Ιακωβάκη, λέγοντας πως είναι τιμή για όλους στον σύλλογο να τους εκπροσωπεί ο Άρης Ιακωβάκης.
Η δήλωση του Ανδρέα Αλεξανδρόπουλου:
«Τα μέλη του Δ.Σ. του Ηλειακού Λεχαινών, ενημερώθηκαν από τον κ. Αριστείδη Ιακωβάκη για την πρόθεση του και την επιθυμία του να είναι υποψήφιο μέλος της εκτελεστικής επιτροπής στις επικείμενες εκλογές για την ΕΠΣ Ηλείας.
Ως Πρόεδρος του σωματείου και εκπροσωπώντας τα μέλη και γενικότερα την οικογένεια του Ηλειακού, θα ήθελα να δηλώσω πως με υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά θα προτείνουμε και θα στηρίξουμε τον κ. Ιακωβάκη ως υποψήφιο.
Ο Άρης Ιακωβάκης, με μακροχρόνια σημαντική προσφορά στο ηλειακό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας αλλά και με μεγάλη εμπειρία μέσα από τη συμμετοχή του σε θεσμικά όργανα πανελλήνιας εμβέλειας, μόνο θετικά στοιχεία, αξιοπιστία, κύρος και αγάπη, μπορεί να δώσει στο ηλειακό ποδόσφαιρο.
Είναι τιμή για όλους εμάς, να μας εκπροσωπεί ένα ιστορικό όνομα της εμβέλειας του Άρη Ιακωβάκη και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία».

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος