FOLLOW US: facebook twitter

Εκλογές Ε.Ο.Κ.: Στο Πρωτοδικείο ο Φασούλας, στον… αέρα οι εκλογές!

Ημερομηνία: 07-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις που εξελίσσονται εδώ και μήνες γύρω από τις στοιχειωμένες εκλογές της ΕΟΚ συνεχίζονται την ώρα που… σχεδόν όλοι είχαν πειστεί ότι βρισκόμασταν στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή τους την ερχόμενη Κυριακή 12/9.

Η παράταξη του υποψήφιου πρόεδρου Παναγιώτη Φασούλα προσέφυγε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας είτε να ακυρωθούν οι δύο αποφάσεις που δίνουν σε περίπου 80 σωματεία εκτός μητρώου το δικαίωμα ψήφου είτε να αναβληθούν οι εκλογές! 

Η εκδίκαση των προσωρινών μέτρων προσδιορίστηκε για αύριο και καταλαβαίνει ο καθένας ότι οι εκλογές της ΕΟΚ είναι και πάλι στον αέρα. Αύριο έχει προγραμματίσει και συνέντευξη Τύπου ο Φασούλα, όπου προφανώς πλέον και θα εξηγήσει την κίνησή του.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον επίσης υποψήφιο πρόεδρο Αγγελο Παπανικολάου ο οποίος καταλογίζει στον Φασούλα ξεκάθαρη απροθυμία τέλεσης των εκλογών.

Αναλυτικά η δήλωση του Αγγελου Παπανικολάου:

“Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές”.

Πηγή: basketa.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος