FOLLOW US: facebook twitter

«Έκλεψε» την παράσταση το 28ο Καρναβάλι Κρεστένων

Ημερομηνία: 28-02-2023 | Συντάκτης:

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε θερμά τους εκατοντάδες καρναβαλιστές σε 25 άρματα και πεζοπόρα γκρουπ, που παρέλασαν στο κέντρο της πόλης

Θερμές ευχαριστίες του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους μαθητές του δήμου

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με πολύχρωμα άρματα και εκατοντάδες καρναβαλιστές, που συνοδεύτηκε και από ιδιαίτερα χιουμοριστικά θέματα της επικαιρότητας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χιλιάδες θεατές του 28ου Καρναβαλιού Κρεστένων, που διεξήχθη την Κυριακή της Αποκριάς το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.

Η φετινή άψογη διοργάνωση του Καρναβαλιού Κρεστένων από το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου από το δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή, να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας!

Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου και των υπόλοιπων συντελεστών των επιτυχημένων καρναβαλικών εκδηλώσεων, οι οποίες μετά από τρία χρόνια αποχής λόγω του κορωνοϊού, κυριολεκτικά «έκλεψαν» των παράσταση.

Ο κ. Μπαλιούκος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή διασκέδαση, υπογραμμίζοντας συγχρόνως πως οι προσπάθειες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων επικεντρώνονται στη διοργάνωση ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων, που προσφέρουν ψυχαγωγία και χαρά στους κατοίκους.

Ακολούθησε η παρέλαση των αρμάτων και των γκρουπ, με όλους τους συντελεστές και τα πληρώματα να δέχονται τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, εν μέσω «πολέμου» από αφρούς, σερπαντίνες, σοκολάτες κ.α.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ευχαρίστησε όλους τους φορείς και συλλόγους που συμμετείχαν με γκρουπ και άρματα, τους εργαζόμενους του δήμου που εργάστηκαν για την υλοποίησή του, το ΝΠΔΔ για το συντονισμό και την εποπτεία του Καρναβαλιού, προκειμένου να υπάρχει το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα εξάλλου ευχαρίστησε τους μαθητές τους δήμου καθώς και τους γονείς τους, για τη μεγάλη συμμετοχή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος