FOLLOW US: facebook twitter

Έκλεισαν στον Αστέρα Γεωργιόπουλος και Αντωνόπουλος

Ημερομηνία: 15-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Γιώργος Γεωργιόπουλος και Ανδρέας Αντωνόπουλος συμφώνησαν με τον Αστέρα Αμαλιάδας και αμφότεροι από τη Νίκη Τραγανού θα παίξουν στους «βυσσινί» της Αμαλιάδας τη νέα σεζόν.

Ο πολύπειρος επιθετικός Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος σκόραρε 7 φορές σε 15 συμμετοχές την περασμένη σεζόν, αποχώρησε ύστερα από 8 χρόνια από τη Νίκη Τραγανού, με την οποία σκόραρε δεκάδες φορές και συνέβαλε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία των «μπλε» τα τελευταία οχτώ χρόνια, όπου η ομάδα ήταν κάθε χρόνο στην πρώτη τετράδα της Α1. Μια ιδιαιτέρως αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης, με τον Γεωργιόπουλο να έχει πετύχει περισσότερα από 300 γκολ στα 20 χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Ο εκ των κορυφαίων Ηλείων γκολκίπερ, ο Πυργιώτης Ανδρέας Αντωνόπουλος, επιστρέφει στον Αστέρα ύστερα από 7 μήνες καθώς την περσινή σεζόν είχε ξεκινήσει στον Αστέρα και τον Γενάρη μεταπήδησε στη Νίκη Τραγανού. Ο Αντωνόπουλος, όπως και ο Γεωργιόπουλος άλλωστε, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και ο Αστέρας θωρακίζει την εστία του με ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα, με ηγετικές ικανότητες. Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, μέσω δήλωσής του, ευχαριστεί τη Νίκη Τραγανού και ιδιαιτέρως τους παράγοντες Φώτη Δρυμώνα, Παναγιώτη Γκογκάκη, για την συνεργασία που είχαν για άλλη μια σεζόν και εύχεται στην ομάδα να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες και να παρουσιαστεί δυνατή και στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Ο Αστέρας, λοιπόν, ο οποίος έχει βρει το διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν και απομένει να γίνουν αρχαιρεσίες, αλλά και τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί (Ερνέστο Λυμπέρης), θα είναι φέτος πολύ ανταγωνιστικός με τις κινήσεις που κάνει και όλοι στην Αμαλιάδα ευελπιστούν σε μια πολύ καλύτερη πορεία από την περσινή.


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος