FOLLOW US: facebook twitter

Έκκληση για αίμα από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα, δίνουμε ζωή!»

Ημερομηνία: 31-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

O Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βουπρασίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας, το Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» ,το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, και τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ», συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία για τους συνανθρώπους μας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 04 Απριλίου  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βάρδας από τις 09:00 π.μ έως 14:00 μ.μ., και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών τη Κυριακή 5 Απριλίου 2020, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ.

Παρακαλούμε όλους τους συνδημότες μας, που είναι υγιείς να συμμετέχουν στην αιμοδοσία, και να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια δίνοντας ζωή!

Στους χώρους της αιμοδοσίας  θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό, που θα  τηρεί τις προβλεπόμενες οδηγίες, ώστε να αποφθεχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν όλοι οι κανόνες πρόληψης, ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, ας δώσουμε όλοι μας, ότι πολυτιμότερο έχουμε,  δίνοντας δυναμικό παρών δίνοντας ζωή!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος