FOLLOW US: facebook twitter

Αναζητά μάρτυρες του τροχαίου: Έκκληση από τον πατέρα του Αναστάσιου Τασσόπουλου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ε.Ο Πατρών- Πύργου στις 4 Σεπτέμβρη

Ημερομηνία: 03-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκκληση για πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 4 Σεπτεμβρίου στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του  26χρονου γιου του  Τάσου, απευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Τασσόπουλος.

Αναλυτικά ο πατέρας αναφέρει:

“Την 4-09-2020 έγινε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο 88,1 χλμ της ΝΕΟ Πατρών Πύργου μετά την επιχείρηση του κου Χόχολη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου μου Αναστασίου Τασσόπουλου, το αυτοκίνητο του οποίου συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με την εμπλοκή τρίτου οχήματος στο ανωτέρω ατύχημα καθώς και κάθε άλλη πληροφορία να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978326005 ή με το Τμήμα Τροχαίας Πύργου. Σας ευχαριστώ”.

Θυμίζουμε ότι ο  άτυχος νεαρός, που είναι ένα ακόμα θύμα αυτού του δρόμου- νεκροταφείο αθώων ψυχών,  οδηγώντας ένα χρυσό Daewoo Matiz κατευθυνόταν το βράδυ εκείνης της μοιραίας Παρασκευής  προς τον Πύργο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μια διερχόμενη νταλίκα! Ήταν δε τόσο σφοδρή η συγκρουση, που το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και σχεδόν διαλύθηκε, ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατος του Τάσου ήταν ακαριαίος. Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνήθηκαν από την αστυνομία, ωστόσο φαίνεται πως ακόμα υπάρχουν κενά, αφου  συμφωνα με τις τότε πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας είχε ότι είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω του και μάλιστα προσπαθώντας να το αποφύγει, το φορτηγό βγήκε εκτός δρόμου πέφτοντας σε στύλο της ΔΕΗ, αλλά η σύγκρουση ίσως λόγω της μεγάλη ταχύτητας και του αιφνιδιασμού ήταν αναπόφευκτη.  Ο χαροκαμένος πατέρας, συνεχίζει λοιπόν να  αναζητά τα αίτια του τροχαίου κα γι αυτό κάνει και έκκληση για μάρτυρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος