FOLLOW US: facebook twitter

Έκκληση από το Τ.Σ. της Κοινότητας Γαστούνης προς τους πολίτες: «Δείξτε υπευθυνότητα και μείνετε στα σπίτια σας»

Ημερομηνία: 10-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Γαστούνης κ. Μαρία Τσιόγκα Μητσοπούλου, μετά και την επιστολή του Δημάρχου Πηνειού προς ενημέρωση των δημοτών, απευθύνει έκκληση προς όλους όσους θα έπρεπε να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού να δείξουν υπευθυνότητα. «Τις τελευταίες ημέρες είμαστε δέκτες καταγγελιών πως κάποιοι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε καραντίνα – λόγω κορονοϊού- κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη μας και γενικότερα στον Δήμο μας.

Τους παρακαλούμε να δείξουν υπευθυνότητα, να τηρούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και να μένουν στα σπίτια τους για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τους συνανθρώπους τους.

Επίσης όποιος έχει ενδείξεις κρυολογήματος ή της εποχικής γρίπης θα πρέπει να παραμένει στο σπίτι του και να συμβουλεύεται τον οικογενειακό του γιατρό.

Τέλος να τονίσουμε πως απευχόμαστε το σενάριο του τρίτου σταδίου λήψης μέτρων (κλείσιμο δρόμων και κατ’ οίκον περιορισμό) στην ενημέρωση του Εθνικού Διοικητή Πολιτικής Προστασίας, προς τον Δήμαρχο και την Εκτελεστική Επιτροπή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος