FOLLOW US: facebook twitter

Εκδρομή του Marietta σε Καρύταινα και Μεγαλούπολη αφιερωμένη στην Γιορτή της Μητέρας

Ημερομηνία: 17-05-2019 | Συντάκτης:

Στις μανούλες ήταν αφιερωμένη η Κυριακή που μας πέρασε στο Marietta! Μια πολύ όμορφη εκδρομή έδωσε την ευκαιρία να περάσουν όλη τη μέρα μαζί οι εκπαιδευτικοί με τα παιδάκια και τις μαμάδες τους, να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια της πανέμορφης Καρύταινας και να ξεναγηθούν στη φάρμα “Παπάκια” στη Μεγαλόπολη!

Η βόλτα στη Καρύταινα ξεκίνησε με μια επίσκεψη στον Πύργο της Λεβένταινας όπου και όλοι μαζί επισκέφθηκαν την έκθεση Τηνιακών Μαρμαρογλυπτών που φιλοξενείται  αυτή την εποχή και κατόπιν με τη βοήθεια του υπέροχου καιρού περπάτησαν στα δρομάκια και θααύμασαν την εξαιρετική θέα και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του χωριού!

Η εκδρομή του Marietta συνεχίστηκε στα “Παπάκια”! Τα παιδάκια και οι γονείς είδαν από κοντά τα ζώα της φάρμας, τα χάιδεψαν, ενημερώθηκαν για τη χρησιμότητά τους και κατόπιν σε συνεργασία με την κ. Ελένη Κουσκουρέλου υπεύθυνη του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης “Το τρένο της Χαράς” τα παιδάκια έπαιξαν όμορφα ομαδικά παιχνίδια και ζωγράφισαν με πανέμορφα χρώματα τα πιο όμορφα έργα για να τα χαρίσουν στις μανούλες τους!

Μανούλες χρόνια πολλά να είσαστε πάντα γερές και χαρούμενες!!!!!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος